(Poistunut julkaisusta)

Sharepoint-kehittäjä
Samlink Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2018

Jatkamme kasvuamme ja etsimme Sinua

SHAREPOINT-KEHITTÄJÄ

Espoon työyhteisöömme

Hmmm.. vakaa työpaikka, oma tuote, mukavat työkaverit, työviihtyvyyteen panostava työnantaja, monipuoliset ja sopivan haastavat työtehtävät, mahdollisuus kehittää ja kehittyä.. Ei se nyt varsinaisesti kalanmaksaöljyltä kuulosta. Mitäs jos sinäkin tulisit mukaan verrattomaan yhteisöömme!

Meitä täällä on paljonkin väkeä toivottamassa sinut tervetulleeksi porukkaamme, mutta erityisesti piskuisen Sharepoint-tiimimme Jukka ja Heidi jo odottavat sinua takalinjojemme vahvistukseksi. Tiimin jäsenkortti voi olla osaltasi vain muutaman klikkauksen päässä!

Jotta lomatkin tuntuisivat joltain, pääsee meillä tekemään töitäkin. Näistä toivomme sinunkin suoriutuvan mallikkaasti. Arvoasteikossamme osaaminen ja halu oppia uutta painavat kuitenkin pelkkiä työvuosia enemmän, joten varsinaisen työkokemuksen ollessa hieman vähäisempää, kannattaa oma osaamistaan demota esimerkiksi työnäytteiden tai portfolion avulla. Tosi kova juttu meille on myös alan harrastuneisuus!

Näidenkin asioiden parissa pääset meillä touhuamaan:

Sharepoint-konfigurointi

Sharepoint-kehitys

Tukitehtävissä auttaminen asiantuntijaroolissa

JavaScript

CSS

C#

Ylläpito

Uuden kehittäminen

Osaajalle tämä on herkullinen paikka päästä kehittämään palveluitamme haluttuun suuntaan ja vaikuttamaan, millaisia ratkaisuja tulevaisuudessa toteutamme. Iso talo tuo mukanaan vakauden, hiotut prosessit ja mahdollisuuden olla mukana kansainvälisessä kehityksessä. Tiimi tuo soppaan osaamista, luovuutta ja aimo annoksen rentoa työilmapiiriä. Tuotko sinä kenties meille Robinin puuttuvan palasen? Nyt kannattaa hakea!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytointikonsultti, Tomi Niskanen (050 513 1633 / tomi.niskanen@barona.fi).