(Poistunut julkaisusta)

Sharepoint-asiantuntija
Turun kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Haemme nyt vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen SharePoint-asiantuntijaa Turun kaupungin IT-palveluiden asiantuntijapalvelut -yksikköön!

Työnantajasta

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä. Merkityksellisen työn lisäksi Turku tarjoaa tekijöilleen mahdollisuuden urakiertoon, joustavat työajat, työmäärän tasapainotusta elämäntilanteen mukaan sekä hyvät tyky- ja lomaedut.

Sharepoint-asiantuntija

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen SharePoint-asiantuntijaa Turun kaupungin IT-palveluiden Asiantuntijapalvelut -yksikköön. Työnkuvaasi kuuluu SharePoint-ympäristöjen toteuttaminen ja kehittäminen osana asiantuntijatiimiä, integraatioiden suunnittelu ja toteutus, sekä käyttäjien avustaminen SharePoint-sivustoihin liittyvissä ongelmatilanteissa.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta kokemusta O365- ja Sharepoint Online -arkkitehtuurista, yleisimmistä hallinta- ja ylläpitotyökaluista kuten Admin center, PowerShell, Power Automate ja PowerApps. Eduksesi katsotaan osaaminen ohjelmistokehityksestä sekä rajapintojen hyödyntämisestä palveluiden kehittämisessä. Tehtävässä vaaditaan hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja sekä kykyä tuottaa selkeää teknistä dokumentaatiota ja ohjeistuksia suomen kielellä.

TIEDOT:

  • Työn aloitus & kesto: Aloitus elokuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. Valittu henkilö työllistyy Turun kaupungille vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.
  • Palkkaus: Työsuhteessa sovellettava kuukausipalkka on 2 888,06 €.
  • Sijainti: Lemminkäisenkatu 14-18, Data City, Turku

Valitulle hakijalle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 14.8.2020 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa Barona IT:ltä Saila Karonen, saila.karonen@barona.fi.