(Poistunut julkaisusta)

Shared Services Operations Manager
PricewaterhouseCoopers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Haluatko mukaan rakentamaan tulevaisuuden asiantuntijaorganisaatiota, joka palvelee Suomen hienoimpia yrityksiä loistavan asiantuntijajoukon voimin?

Etsimme nyt palvelukeskukseemme operatiivisesta toiminnasta vastaavaa henkilöä. Palvelukeskuksemme (Service Delivery Center) on kehittyvä ja kasvava yksikkö, joka tukee tilintarkastustiimejä tarkastusprosessiin liittyvissä eri vaiheissa ja tehtävissä. Sinun tehtävänäsi on johtaa palvelukeskuksen operatiivista toimintaa. Vastaat siitä, että organisaatiosi palvelee koko Suomen kattavaa liiketoimintaa laadukkaalla ja luotettavalla toiminnallaan.

Miksi hakisit tähän tehtävään?

Pääset avainhenkilönä kehittämään asiantuntijaorganisaatiotamme osana tiivistä ja motivoitunutta tiimiä, joka nauttii yhdessä tekemisestä. Nautit globaalisti tunnetun firman tarjoamista huippueduista sekä panostuksesta henkilöstön kehitykseen ja hyvinvointiin. Toimistomme on keskeisellä paikalla Ruoholahdessa.

Mitä odotamme sinulta?

Pystyt myös paineen alla innostamaan ihmisiä vahvoihin suorituksiin ja ratkaisemaan eteen tulevat haasteet diplomaattisella ja ratkaisukeskeisellä otteellasi. Olet luonteeltasi johtaja, mutta läsnä tiimin arjessa ja valmis auttamaan yllättävissä tilanteissa. Ihmisten kanssa työskentely ja asiakaspalvelu innostavat sinua ja välität muista ihmisistä. Olet utelias uudenlaisia teknologioita kohtaan ja suhtaudut avoimesti luovien ratkaisujen kokeilemiseen.

Toivomme lisäksi, että sinulla on

• kaupallinen koulutustausta,

• kokemusta palvelukeskusympäristössä toimimisesta,

• johtamiskokemusta ja

• kyky työskennellä myös englanninkielellä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Sari Heerman, puh. 0408400042.