(Poistunut julkaisusta)

SHAMPOO MYYJÄ
Hiusvita

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2020

Hiusvita on suomalainen hiusten hyvinvointiin erikoistunut yritys. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota laadukkaita hiustenhoitotuotteita kätevästi kotiin toimitettuna. 

Kasvavan kysynnän myötä rekrytoimme nyt myyjiä ympäri Suomea sekä osa-aikaisiin että vakituisiin työsuhteisiin. Hiusvita myyjänä tehtävänäsi on kartoittaa puhelimessa asiakkaiden hiustenhoitotottumuksia ja myydä heille valikoimastamme sopivat tuotteet. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Myytäviksi tuotteiksi kotimaiset hiustenhoitotuotteet (shampoo, hoitoaine, seerumi) 
  • Kannustavan tiimin tuen 
  • Kattavan koulutuksen tehtävään
  • Kannustavan palkkauksen, voit odottaa 15-25 euron tuntipalkkaa (takuupalkka/provisio)

Odotamme sinulta: 

  • Myyntihenkisyyttä 
  • Kiinnostusta hiustenhoitoon 

Erittäin joustavien työaikojen ansiosta voimme räätälöidä jokaiselle tiimiläiselle työajat sekä kuukausittaiset työtuntimäärät henkilökohtaisen elämäntilanteen mukaan sopiviksi. Osa-aikatyö sopii siis erittäin hienosti vaikka opiskelijalle, toisen työn oheen lisäansioiden lähteeksi, osa-aika eläkeläiselle tai vaikka lapsiperheen kotiäidille! Meitä Hiusvita-tiimiläisiä on ihan kaiken ikäisiä, joten varmasti sovit aitoon tiimiimme mukaan!

Meillä on myös mahdollisuus edetä urallaan ja ansioituneena työntekijänä voit edetä aina esimieheksi saakka.

Jätä yhteystietosi ja paikkakunta, jossa haluat työskennellä. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme työhaastattelusta. Toimi nyt, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä,  paikkaa voit hakea tästä:
https://hiusvita.fi/rekrytointi/
 

Tutustu meihin:
https://hiusvita.fi/
https://www.instagram.com/hiusvita/
https://www.facebook.com/hiusvita/