(Poistunut julkaisusta)

Several Testing Professionals
Tieto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Liity Tiedon testaustiimiin!

Testauspalvelujemme kysyntä on kasvanut tasaisesti, joten tarvitsemme lisää asiantuntijoita testauksen ja laadunvarmistuksen alueelle.              
 

Haemme useita henkilöitä pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle esim. seuraavan tyyppisiin tehtäviin:

 • testiautomaatio
 • testidatan hallinta
 • suorituskykytestaus
 • toiminnallinen testaus sekä
 • testaustiimien johtaminen
   

Oletko testauksen ammattilainen tai kiinnostunut laadunvarmistuksesta? Oletko kiinnostunut monista toimialoista tai jonkin tietyn toimialan pitkän linjan osaaja? Tarvitsemme monenlaisia konsultteja, liity joukkoomme!
 

Teemme testausta ja laadunvarmistustöitä yli 50 asiakkaalle Suomessa. Toimimme kaikilla toimialoilla, joista eniten meillä on asiakkaita pankki- ja vakuutusaloilla sekä julkisella sektorilla. Lisäksi meillä on paljon projekteja esim. vähittäismyynnin, energian ja valmistavan teollisuuden alueilla. Konsulttina meillä työskentelet joko suoraan asiakkaan toimitiloissa erilaisissa projekteissa tai Tiedon oman tuotekehityksen tai toimitusprojektien parissa. Mikä tahansa tehtävä onkin, olet aina osa Tiedon testaustiimiä. Meillä sinulla on kollegoina yli 300 laadunvarmistuksen ammattilaista ympäri maailmaa. Meillä voit kartuttaa kokemustasi monilla eri toimialoilla vaihtamatta organisaatiota. Moni asiantuntijamme arvostaa erityisesti tätä mahdollisuutta.

Odotamme sinulta

 • Vähintään 2-3 vuoden kokemusta testaus/laadunvarmistustöistä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
   

Eduksi katsomme esim.

 • ISTQB –sertifikaatit
 • Tekninen osaaminen esim. erilaiset testaustyövälineet
   

Koska tulet työskentelemään toimeksiannoissa lähellä asiakkaitamme, uskomme että olet sosiaalinen ja haluat työskennellä roolissa, jossa etenemistahti on reipas ja jossa tehtävät voivat muuttua nopeastikin. Arvostat tiimityöskentelyä ja haluat jakaa osaamistasi muillekin. Pystyt myös itsenäiseen ja keskittyneeseen työskentelyyn.
 

Innostuitko?

Tarjoamme sinulle haastavan roolin konsulttina Tiedolla. Saat hienon mahdollisuuden sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen kehittymiseen. Kuulemme mielellämme sinusta! Ole hyvä ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, lisätietoja tehtävästä antavat Tuija Tamghart 040 523 4236 / tuija.tamghart@tieto.com  (to-pe klo 15-17) tai Marko Nieminen 040 5935520 / marko.nieminen@tieto.com (ma-ti klo 14-16).