(Poistunut julkaisusta)

Seutuassistentti
Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Tule tekemään Suomen parasta seutuyhteistyötä kanssamme!

Haemme pysyvään työsuhteeseen sinua, palveluhenkinen

Seutuassistentti

Seutuassistentti auttaa koko tiimiä onnistumaan tehtävissään. Hän toimii johdon ja asiantuntijoiden tukena, huolehtii toimistotyön sujuvuudesta, viestinnästä ja tiedon visualisoinnista, avustavista taloustehtävistä ja tapahtumajärjestelyistä. Seutuassistentti on kiinnostunut myös hankemaailmasta ja hoitaa toimistomme pienet ja isot tehtävät ammattitaidolla ja palveluasenteella.

Sinulla on tehtävään soveltuvat koulutus, esim. AMK- tutkinto, hallitset hyvin tietotekniikan, mm. Office-työkalut, kirjoitat sujuvaa tekstiä ja olet kiinnostunut viestinnästä ja sosiaalisen median mahdollisuuksista. Ylläpidät myös verkkosivuja ja hallitset materiaalien visualisoinnin. Sinulla on jo kokemusta vaativista toimistotehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, palveluasennetta ja osaat toimia itsenäisellä tavalla.

Kunnallisen toimintatavan tuntemus on työssäsi etu. Tehtävään sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Voit kysyä lisätietoja seutujohtaja Päivi Nurminen, 040 754 3692 tai HRS Advisors, Tarja Kohtamäki, 0400 797 453. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 22.10.2020 hakupainikkeen kautta tai www.hrsadvisors.fi sivujen kautta.