(Poistunut julkaisusta)

Seurapalvelujohtaja
Suomen Olympiakomitea

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Olympiakomitean motivoituneella joukkueella on reipas tekemisen meininki ja halu menestyä. Tarkistettu strategiamme vastaa 2020-luvun haasteisiin ja vaatii seura- ja järjestötoimintaan kokenutta pelinrakentajaa. 

Haemme SEURAPALVELUJOHTAJAA vastaamaan palveluistamme jäsenjärjestöille ja heidän edustamilleen seuroille 

Toimintasi tukee Olympiakomitean strategisten tavoitteiden saavuttamista ja vaikutat yhdessä huippu-urheiluyksikön kanssa siihen, että suomalaisesta lajiliitto- ja seuratoiminnasta tulee maailman parasta. Vastuullasi on Olympiakomitean jäsen- ja seurapalveluyksikön strateginen ja operatiivinen johtaminen. Olet Olympiakomitean johtoryhmän jäsen. Vastaat yksikön taloudesta sekä kannattavien palveluiden kehittämisestä ja tuottamisesta jäsenistöllemme. Edistät työssäsi uusien toimintatapojen ja digitaalisten Suomisport-palveluiden käyttöä lajiliitoissa ja urheiluseuroissa.  Toimit aktiivisesti liikunnan ja urheilun verkostoissa.

 

TARJOAMME SINULLE: 

  • Merkityksellisen työn, jossa voit kanavoida osaamisesi ja kokemuksesi seuratoiminnan kasvuun, suomalaisten hyvinvointiin, liikunnan ja urheilun digitalisaatioon sekä huippu-urheilun menestysedellytyksien rakentamiseen
  • Kunnianhimoisen haasteen, jossa pääset toteuttamaan tarkistettua strategiaamme ja viemään seuratoiminnan vuodelle 2024 asetettuihin tavoitteisiin 
  • Dynaamiset, osaavat ja kehityshaluiset työkaverit 

 

ETSIMME SINUA: 

  • Olet toiminut järjestö- tai yritysmaailmassa johto- ja esimiestehtävissä ja ymmärrät verkostomaisen toiminnan haasteet ja mahdollisuudet.  
  • Sinulla on kokemusta digitalisaatiosta sekä kaupallista osaamista tuotteiden tai palveluiden myynnistä ja markkinoinnista. Ymmärrät brändien merkityksen ja arvon toiminnalle. 
  • Sinulla on laaja kokemus ja ymmärrys liikunnan ja urheilun maailmasta ja tunnet seuratoiminnan.
  • Istut luontevasti Olympiakomitean henkilöstöön arvoiltasi ja tavoiltasi toimia.
  • Toimit systemaattisesti, asiakaslähtöisesti ja olet yhteistyökykyinen sekä valmis uusiin, rohkeisiinkin avauksiin. 
  • Koulutuksesi on ylempi korkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus.
  • Sinulla on sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.  

Työsi alkaa 17.8.2020 tai sopimuksen mukaan.  

 

Tiedustelut: Toimitusjohtaja Mikko Salonen, puh. 040 541 0295, mikko.salonen(at)olympiakomitea.fi (soittoajat: maanantai 18.5. klo 10-11, keskiviikko 20.5. klo 15-16, keskiviikko 27.5. klo 13-14, perjantai 29.5. klo 13-14) 

Jätäthän hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera viimeistään sunnuntaina 31.5.2020.