(Poistunut julkaisusta)

Seuramyyjä
Piruetti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Haemme nyt aktiivista ja palveluhenkistä seuramyyjää Tampereen pääkonttorille vastaamaan Piruetin seuramyynnistä

Tehtävänkuva:

Seuramyyjän tehtävänä on olemassa olevien liikunta- ja urheiluseura asiakkuuksien hoitaminen ja asiakassuhteiden kehittäminen, sekä aktiivinen uusien asiakkuuksien hankintatyö. Asiakaskohderyhmänä ovat ennen kaikkea tanssi- ja balettiopistot, voimistelu- ja luisteluseurat mutta myös muiden lajien seurat ja joukkueet. Tehtävässä pääset vastaamaan myyntiprosesseista kokonaisvaltaisesti. Tarjoat asiakkaille heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja, käsittelet saapuneita tilauksia ja vastaat myös tuotteiden hinnoittelusta. Teet tiivistä yhteistyötä yrityksen tuotantotiimin kanssa ja neuvottelet aina asiakkaan tarpeeseen sopivan ratkaisun. Valikoimassa olevat Piruetin tuotteet valmistetaan Suomessa vain parhaista materiaaleista, alan uusinta teknologiaa seuraten. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat myös kansainväliset tuotemerkit. Perheyrityksessä pääset toimimaan monipuolisessa tehtävänkuvassa, jossa jokaisen työntekijän työpanosta arvostetaan. Hierarkia on matala ja työntekijöille halutaan antaa vastuuta sekä tukea työn menestyksekkääseen hoitamiseen. Työskentelet avokonttorissa osana asiantuntevaa ja motivoitunutta tiimiä, jossa jokainen työntekijä osallistuu myös päivittäisiin rutiinityötehtäviin. Syys- ja kevätsesongit vaikuttavat mm. tilausmääriin ja koko tiimi tarttuu sesonkien aikana erilaisiin työtehtäviin toimenkuvasta riippumatta, eli autetaan kollegoja, kun apua tarvitaan. Työskentelet pääasiallisesti Tampereen pääkonttorilta käsin, mutta tapaat myös satunnaisesti potentiaalisia asiakkaita Etelä-Suomen alueella.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla kaupallinen koulutus ja aiempaa kokemusta myyntityöstä. Eduksi katsotaan kokemus urheilukaupanalalta, tai lajituntemus myytävien tuotteiden osalta, esimerkiksi omien harrastuksien kautta. Luontainen kiinnostuksesi seuramyyntiin mahdollistaa tuotetuntemuksen kehittymisen, jollei sitä jo entuudestaan ole. Olet luontainen organisaattori ja osaat toimia vaihtelevien työtehtävien parissa pitäen kaikki langat käsissäsi. Sinulla on tavoitteellinen asenne, hyvät sosiaaliset taidot ja järjestelmällinen työskentelyote. Haluat päästä vaikuttamaan omalla tekemisellä myös kokonaisansiotasoon ja toimit tehokkaasti asetettuja tavoitteita kohti.

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan alan suurimman erikoiskaupan myynnin parissa
- Korkealaatuiset tuotteet myytäväksesi, sisältäen oman tuotannon tuotteet ja kansainväliset tuotemerkit
- Perinteikkään erikoiskaupan perheyrityksen työnantajaksesi
- Kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen tehtävässä menestymiseen
- Motivoivan yhdistelmäpalkkauksen

Odotamme sinulta:

- Kaupallista koulutusta ja aiempaa kokemusta myyntityöstä
- Lajituntemus myytävien tuotteiden osalta katsotaan eduksi
- Ongelmaratkaisukykyä ja yhteistyötaitoja
- Hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja ja verkostoitumistaitoja uusiin yhteistyötahoihin
- Myynnillistä ja tavoitteellista asennettaHaku: Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 24.11.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->