(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntapuutarhuri
Hattulan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haemme vakituiseen työsuhteeseen SEURAKUNTAPUUTARHURIA

Hattulan seurakunta hakee monipuoliseen tehtävään seurakuntapuutarhuria. Odotamme hakijalta puutarha-alan tutkintoa tai vastaavaa soveltuvaa ammattitutkintoa ja/tai riittäväksi katsottua työkokemusta. Tehtävä edellyttää asiakaspalvelulähtöistä asennetta, yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn seurakunnan edun mukaisesti.

Seurakuntapuutarhurin tehtävänä on huolehtia ja vastata hautausmaiden ylläpidosta ja hoidosta sekä seurakunnan eri kiinteistöjen viheralueiden suunnittelusta ja hoidosta. Työtehtäviin kuuluu seurakuntapuutarhurin tehtävien lisäksi mm. kiinteistönhoidon eri tehtävät, hautatoimen tehtävät (kuten haudankaivuu) sekä kausityöntekijöiden perehdytys ja päivittäinen työnjako.

Työajat ovat pääsääntöisesti klo 7.00 - 18.00 välisenä aikana. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputöitä. Työaika on 38 t 45 min/viikko. Tehtäväkohtainen peruspalkka määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 501 mukaisesti. Tämän lisäksi voidaan maksaa kokemukseen perustavaa palkanlisää enintään 15 % peruspalkasta.

Edellytämme hakijalta joustavuutta, asiakaspalvelutaitoa sekä it-osaamisen perusteita. Tehtävään valitun tulee olla Suomen ev.lut. kirkon jäsen. Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Työtehtävien hoitaminen vaatii siirtymistä seurakunnan eri kiinteistöjen välillä, joten ajokortti on välttämätön. Tehtävien hoito edellyttää traktorinajotaitoa.

Valinnassa painotamme yhteistyökykyä sekä halua itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo 2.2.2020 mennessä sähköpostitse: tia.kymalainen@evl.fi. Haastattelut kutsutuille viikolla 6.