(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntapastorin virka
Jyväskylän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Keskustan alueseurakunnassa on haettavana seurakuntapastorin virka, jonka tehtäviin sisältyy tällä hetkellä

1. kaikille papeille yhteinen seurakuntapapin perustyö

• jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset·
• yleinen seurakuntatyö
• osallistuminen rippikoulutyöhön
• hartaudet
• verkostotyö, sekä

2. erityisenä vastuualueena nuoriso- ja rippikoulutyö.

Arvostamme verkostoitumiskykyä, hyviä työyhteisötaitoja ja monipuolisia viestinnällisiä, erityisesti sosiaalisen median taitoja.

Virkaan valittavan tulee olla pappi. Rekrytoinnissa voidaan ottaa huomioon myös ne hakijat, joilla ei vielä ole pappisvihkimystä, mutta joilla on mahdollisuus saada pappisvihkimys.

Virkaan valittavalta edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2. momentin mukainen rikostaustaote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viranhaltijan on oltava konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Viranhoitomääräyksen antaa Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli, jolle Jyväskylän seurakunnan kirkkoneuvosto antaa ensin lausunnon hakijoista.

Keskustan alueseurakunnassa on noin 20 000 jäsentä ja 25 työntekijää, alueella noin 30 000 asukasta. Keskustan alueseurakunnassa on 5,5 papin virkaa. Haettavan viran virkapaikkana on Keskustan alueseurakunnan toimitila Silmu, Kilpisenkatu 8. Seurakuntapastorin esimiehenä toimii aluekappalainen.

Hakemukset pyydämme lähettämään 25.9.2020 klo 15.00 mennessä sähköisen rekrytointipalvelumme kautta .