(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntapastorin virka, Kotka-Kymin seurakunta
Kotka-Kymin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Kotka-Kymin seurakunnassa on avoinna seurakuntapastorin virka. Viran tehtävänkuvauksessa painottuvat kasvatuksen papin tehtävät.

Virkaan valittu osallistuu yleiseen seurakuntatyöhön (jumalanpalveluksiin ja hartauksiin ja kirkollisiin toimituksiin) ja toimii yhtenä kasvatuksen papeista. Kasvatuksen työalalla papin tehtäviin kuuluu rippikoulutyötä, lasten ja nuorten jumalanpalveluselämän kehittämistä ja toteuttamista sekä rippikoulun jälkeistä nuorisotyötä. Työ sisältää rippikoululeirien lisäksi myös muuta kasvatuksen leiritoimintaa.

Toivomme virkaan valittavalla olevan kokemusta seurakunnan kasvatustyöstä ja halua ja kykyä tehdä yhteistyötä niin seurakunnan eri työalojen kuin sidosryhmien kanssa. Eduksi luemme kokemuksen nuorten jumalanpalveluselämän kehittämisestä. Ensisijaisesti toivomme virkaan valittavan olevan jo vihitty pappi.

Viran palkkaus on vaativuusryhmä 601 mukainen vähimmäispalkka + vaativuusosa 209 euroa. Lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa ja suorituslisää. Virassa sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika seurakuntapastorin virkaan päättyy 12.11. klo 15.Hakemukset lähetään KirkkoHR-järjestelmään. Virkamääräyksen virkaan antaa Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli. Hakijoiden tulee varautua työhaastatteluun Kotkassa 15.11., kutsu työhaastatteluun annetaan 13.11. Lisätietoja tehtävästä antavat kirkkoherra Anna-Tiina Järvinen, (Anna-Tiina.jarvinen@evl.fi, p. 044 752 9552) ) sekä kasvatuksen työalavastaava Janne Blomberg (janne.blomberg@evl.fi, p. 041 462 6218).