(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntapastorin määräaikainen virka
Alavuden seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Alavuden seurakunnassa on täytettävänä seurakuntapastorin sijaisuus 31.8.2020 asti. Viran aiempaa hakuaikaa on jatkettu. Aiemman hakuajan kuluessa saapuneet hakemukset otetaan huomioon.

Seurakunnassa on noin 10.000 jäsentä, alle 30 työntekijää ja laaja vapaaehtoistyöntekijöiden joukko. Pappeja on tällä hetkellä 4,5.

Haettavana olevan seurakuntapastorin sijaisuuden vastuualueina ovat yleisen seurakuntatyön lisäksi rippikoulu- ja nuorisotyö sekä viestintä (koko seurakunnan viestinnän kehittäminen ja koordinointi, verkkoviestintä). Kasvatuksen tiimiin kuuluvat seurakuntapastorin lisäksi varhaisnuorisotyönohjaaja, nuorisotyönohjaaja ja lähetyskasvatussihteeri. Viestinnän tehtäviä hoitaa lisäksi toimistosihteeri.

Odotamme hakijalta perusseurakuntapapintaitoja ja -kokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä osaamista eri viestinnän tehtävissä. Pätevyysvaatimuksena on pappisvihkimys ja siihen vaadittavat opinnot (myös vihkimystä hakevat otetaan huomioon; pappisvihkimys on 17.11.).

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 601 mukaan, viestinnän vastuusta maksetaan erillinen lisä. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Hakemukset tulee toimittaa keskiviikkoon 11.9.2019 klo 15:00 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta Lapuan hiippakunnan tuomiokapituliin. Haastattelupäiväksi seurakunnassa on alustavasti varattu 18.9.2019.

Tiedustelut: kirkkoherra Jussi Peräaho, 040 710 4042. Kysy lisää myös Lapuan hiippakunnan tuomiokapitulista hiippakuntapastori Jaakko Antila p. 040 777 3210.