Seurakuntapastori
Mustasaaren suomalainen seurakunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Mustasaaren suomalaisessa seurakunnassa on haettavana seurakuntapastorin virka.

Seurakuntapastorin virkaan valittavalta vaaditaan kaksipappisen seurakunnan jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten hoitamista omalta osaltaan. Seurakuntapastori osallistuu sielunhoitoon ja rippikoulutyöhön. Erityisesti odotetaan osaamista aikuistyössä ja perhetyössä. Valmiutta nuorisotyön saralle tarvitaan lähivuosina. Viranhoito edellyttää auton käyttämistä.

Viran kelpoisuusehtona on pappisvihkimys. Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ajoittain tehtäväksi tulevien kaksikielisten toimitusten vuoksi ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen. Virantäytössä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavalta edellytetään KL 6:33 § mukaisen rikosrekisteriotteen ja KL 6:16 § mukaisen lääkärintodistuksen (T-lomake) esittämistä. Viranhoitomääräyksen antaa Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli.

Virka on haettavana KirkkoHR:n kautta 27.11.2020 klo 15:00 mennessä. Hakemuksen yhteyteen liitetään ote nimikirjasta.

Mahdollinen haastattelupäivä on seurakunnassa 4.12.2020. Lisätietoja virasta antaa kirkkoherra Jari Friman (050 595 9275).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399419
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mustasaari, Pohjanmaa, Mustasaari