(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntapastori
Tapiolan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Seurakuntapastorin viran tehtäviin kuuluvat rippikoulujen kokonaisvastuu, suunnittelu ja kehittäminen yhdessä nuorten ja Kasvatuksen tiimin kanssa. Tehtäviin sisältyy myös nuorisotyötä ja papin perustyötä (jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset ja rippikoulujen pitäminen).

Pidämme tärkeänä tiimityön osaamista ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta eri-ikäisten ihmisten kohtaamisesta sekä valmiuksia toimia erilaisissa yhteistyöverkostoissa. Odotamme kykyä uudistaa seurakuntaa yhdessä nuorten seurakuntalaisten kanssa. Arvostamme some-osaamisen ja monikulttuurisen työn taitoja.

Valittavalla tulee olla kelpoisuus papin virkaan. Lisäksi tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito. Virassa tarvitaan englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Virkaan valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Huomioimme myös teologian maisterit, joilla on rippikoulu- ja nuorisotyön osaamista ja kokemusta.

Virka kuuluu vaativuusryhmään 601 ja sen peruspalkka vihkimyksen saaneelle on 3165 - 3504 euroa/kk riippuen työkokemuksesta. Valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom.:n mukainen rikostaustaote. Virkasuhteeseen otettaessa voidaan määrätä KL 6:17: §:n mukainen kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään ilmoittaudutaan 17.9.2019 klo 15.00 mennessä Kirkko HR-järjestelmän kautta. Ilmoittautumiseen liitetään Liitetiedosto-kohdassa nimikirjaote tai ansioluettelo, mikäli nimikirjaotetta ei ole saatavilla. Haastattelut pidetään 24.9. klo 16.30 lähtien tai 26.9. klo 13.30 lähtien Tapiolan kirkolla.

Tiedusteluihin vastaavat kirkkoherra Päivi Linnoinen, p. 050 379 9038 tai Kasvatuksen tiimin esimies pastori Erika Kallio p. 040 547 1864.