(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntapastori
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Papiksi Kallioon!
Haemme motivoitunutta, innostunutta ja rohkeaa pappia toimimaan Kallion seurakunnan alueella. Toivomme, että voit aloittaa 1.10. tai 1.11. Töitä meillä on tarjolla vuoden loppuun asti 2020.

Meillä saa kokeilla, saa tehdä uudella tavalla, saa etsiä ja innostua. Toivomme, että Sinulla on monipuolinen elämänkokemus, näyttöä innovatiivisuudesta ja rohkeudesta tehdä asioita toisin.

Työsi keskittyy nuoriin aikuisiin. Haluamme, että vahvuutesi on nimenomaan tavoittavassa työssä. Työtehtäviisi kuuluu myös seurakuntalaisten osallisuuden vahvistaminen seurakunnassa. Työparinasi tässä on vapaaehtoistyön koordinaattori. Meillä on messu joka päivä, joten jumalanpalveluselämän ja kirkollisten toimitusten tulee olla Sinulle rakkaita.

Tarjoamme Suomen kiinnostavimman alueen, jossa kuitenkin riittää töitä. Kalliossa kuljet edellä ja saat kantaa vastuuta. Työtä tehdään niin verkostoissa, alueen toimijoiden tiloissa, kahdessa upeassa kirkossamme, rovastikunnallisessa nuorisotyön yksikössä kuin kauppakeskuksessa. Seurakunnassa tehtävä sijoittuu kasvun tavoitealueelle, jossa olet osa osaavaa henkilöstöä.

Viran pätevyysvaatimuksena on teologinen loppututkinto ja virkaan tarvitaan pappisvihkimys. Viran palkkaus on KirVESTES:n yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmä 601 mukainen. Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisteriote lasten ja nuorten parissa työskentelevien rikostaustanselvittämistä koskevan lain mukaisesti sekä hyväksyttävä lääkärintodistus. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Viranhoitomääräyksen antaa Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli, jolle Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto antaa lausunnon hakijoista. Seurakunnan on mahdollista myös hakea teologian maisterille vokaatiota tehtävään.

Hakemukset 1.8. mennessä. Lisätietoja voi kysyä toiminnanjohtaja Laura Huoviselta 22.7. klo 15-16. tai kirkkoherra Riikka Reinalta 29.7. klo 15-16. Noudatathan em. aikoja. Haastatteluun kutsutaan elokuussa ja lausunto tuomiokapitulille käsitellään seurakuntaneuvostossa 27.8.