(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntapastori
Lahden seurakuntayhtymä, Kasvatuksen ja perheasioiden yksikkö

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Tuntuuko sinusta joskus, että olemme kirkon työssä liikaa urautuneet ja olemme kadottamassa jotain olennaisen arvokasta? Pohditko mielessäsi, miten työtä voisi muuttaa niin, että tavoittaisimme uusia ihmisiä? Haluaisitko heittäytyä etsimään uusia avauksia ja rakentamaan yhteistyön verkostoja eri foorumeilla? Oletko kiinnostunut etsimään uutta siinäkin tapauksessa, että kalenterisi olisi ajoittain sekava ja perinteiset kahdeksasta neljään päivät eivät toteutuisi? Kiehtooko sinua astua mukavuusalueesi ulkopuolelle? Jos vastasit myönteisesti useampaan edellä mainituista kysymyksistä, saattaisit olla etsimämme henkilö!

Lahden seurakuntayhtymä hakee 1.9.2019 alkaen

SEURAKUNTAPASTORIA kasvatuksen ja perheasioiden yksikköön

Viran tarkoitus ja tavoite on tuottaa Lahden seurakunnille uuden strategian mukaisia hankkeita ja projekteja, etsiä yhteistyökumppaneita sekä tukea seurakunnissa käynnistyneitä hankkeita, joilla vahvistetaan kristillisen kasvatuksen, kirkkoon kuulumisen ja kristillisen kulttuurin näkymistä julkisessa tilassa ja keskustelussa Lahden kaupungissa.

Viran tehtäviin kuuluu myös keskeisesti yhteisön rakentamisen vahvistaminen Lahden seurakunnissa. Viranhaltija vahvistaa yhteisöllisten toimintatapojen kehittämistä, osallisuuden rakentumista ja yhteisövalmennusta Lahden seurakunnissa. Yhteisön rakentamisen tähtäyspiste on seurakunnan suuntautuminen strategian mukaisesti ulospäin eri verkostoihin toimintaympäristössä.

Viran pätevyysvaatimuksena on teologinen loppututkinto ja pappisvihkimys. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaati työntekijältä yhteistyö- sekä projektin johtamisen taitoja. Arvostamme vahvaa verkostoitumista ja vuorovaikutustaitojen osaamista, innovatiivisuutta, tulevaisuuteen suuntautuvien signaalien tulkintaa, muutosprosessien hallintaa. Myös vahvat viestinnän taidot niin verkkoviestinnässä kuin perinteisissä esiintymis- ja puhetaidoissa kuuluvat viran osaamiskenttään. Tehtävän hoitamisen kannalta kyky kulttuurien väliseen kommunikaatioon ja nykyajan monimuotoisen elämän ymmärtäminen katsotaan eduksi.
Hakijan tulee olla Suomen ev.lut.kirkon konfirmoitu jäsen.

Virka tulee ottaa vastaan 1.9.2019. Virka kuuluu vaativuusryhmään 602. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista sekä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemus tulee toimittaa 26.4.2019 klo 12.00 mennessä täyttämällä osoitteesta www.lahdenseurakunnat.fi / Info ja asiointi / Avoimet työpaikat löytyvä hakulomake.

Tiedusteluihin vastaa kasvatuksen ja perheasioiden johtaja Seppo Vesala 044 7191255, seppo.vesala@evl.fi tai kasvatustyön teologi Jari Laulainen 044 7191271 jari.laulainen@evl.fi .