(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntapastori
Nokian seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Nokian seurakunnassa on avoinna SEURAKUNTAPASTORIN vakituinen virka. Papin perustyön lisäksi edellytämme sinulta halukkuutta ja osaamista rippikoulujen pitämiseen. Papeillamme on erityisvastuualueet, tällä hetkellä tämän viran erityisvastuualueena on evankelioimis- ja miestyö. Työntekijöiden vahvuuksia ja erityisosaamista hyödynnetään tiimin sisäisessä vastuiden jaossa. Odotamme sinulta työalarajat ylittävää työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata joustavasti seurakuntalaiset, työtoverit ja yhteistyökumppanit.

Viran palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 602 mukainen (vähimmäispalkka 3155,44 €). Valinnassa voidaan soveltaa 6 kuukauden koeaikaa. Valintaprosessissa saatetaan käyttää soveltuvuustestejä. Valittavan on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan seurakunnan työterveyslääkäriltä. Viran kelpoisuusvaatimuksena on pappisvihkimys. Virka täytetään 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työskentelet koko Nokian kaupungin alueella, joten oman auton käyttö viran hoitamisessa on välttämätöntä.

Virkaa haetaan KirkkoHR:n sähköisellä hakemuksella viimeistään keskiviikkona 16.1.2019.

Haastattelut pidetään erikseen kutsuttaville viikolla 4. Viranhoitomääräyksen antaa Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirkkoherra Lauri Salminen, p. 050 432 4391, lauri.salminen@evl.