Seurakuntapastori, Valkealan seurakunta
Valkealan seurakunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Valkealan seurakunnassa on täytettävänä II seurakuntapastorin virka 1.6.2021 alkaen. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen.

Viran vastuualueena on kristillisen varhaiskasvatuksen kehittäminen ja toteuttaminen (varhaiskasvatus, lapsiperheiden kanssa toteutettavat tapahtumat ja kouluikäiset). Lisäksi työtehtäviin kuuluu rippikoulutyötä ja seurakuntapapin perustyötä.

Arvostamme varhaiskasvatuksen ja perhetyön kokemusta ja toimintaympäristön tuntemusta. Pedagogiset taidot ja opinnot ovat eduksi hakemusten käsittelyssä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta, valmiutta hyödyntää sosiaalista mediaa työssään sekä yhteistyökykyä.

Viran kelpoisuusehtona on papin viran kelpoisuus. Etusijalle asetamme jo pappisvihkimyksen saaneet. Virkaan valittavalta edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä.

Virkaan määrättävän on esitettävä rikosrekisteriote (KL 6:33 §) ja hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan (KL 6:16 §). Virassa on kolmen kuukauden koeaika. Viranhoitomääräyksen antaa Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli.

Virkaan ilmoittaudutaan KirkkoHR:n sähköisellä lomakkeella 12.3.2021 klo 15:00 mennessä. Toissijaisesti hakemukset voi lähettää liitteineen Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituliin.

Haastatteluryhmä kutsuu hakijat haastatteluun 22. ja 23.3. ja tekee esityksen virkaan valittavasta 14.4. kokoontuvalle seurakuntaneuvostolle.

Lisätietoja antaa vs. kirkkoherra Ari Luomajoki, 0400 657 181, ari.luomajoki@evl.fi (helmikuu)

kirkkoherra Arto Helle 040 6201 695, arto.helle@evl.fi (1.3. alkaen)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1423249
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola, Kymenlaakso, Kouvola