(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntapastori, Kotka-Kymin seurakunta
Kotka-Kymin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Kotka-Kymin seurakunnassa on avoinna seurakuntapastorin virka. Viran tehtävänkuvauksessa painottuvat kasvatuksen papin tehtävät.

Virkaan valittu osallistuu yleiseen seurakuntatyöhön: jumalanpalveluksiin ja hartauksiin ja kirkollisiin toimituksiin. Kasvatuksen työalalla papin tehtäviin kuuluu rippikoulutyötä, lasten ja nuorten jumalanpalveluselämän ja muun toiminnan kehittämistä ja toteuttamista sekä rippikoulun jälkeistä nuorisotyötä. Työ sisältää rippikoululeirien lisäksi myös muuta kasvatuksen leiritoimintaa.

Toivomme virkaan valittavalla olevan kokemusta seurakunnan kasvatustyöstä ja halua ja kykyä tehdä yhteistyötä niin seurakunnan eri työalojen kuin sidosryhmien kanssa. Ensisijaisesti toivomme virkaan valittavan olevan jo vihitty pappi. Virkaan valitun on esitettävä lääkärintodistus ja RLL 6 §:n mukainen rikostaustan selvitysote.

Hakuaika seurakuntapastorin virkaan päättyy 15.4. klo 15. Hakemukset lähetään KirkkoHR-järjestelmään. Virkamääräyksen virkaan antaa Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli. Hakijoiden tulee varautua työhaastatteluun Kotkassa 22.4., kutsu työhaastatteluun annetaan 16.4. Lisätietoja tehtävästä antavat jumalanpalveluselämän työalavastaava Juha Ropponen (juha.ropponen@evl.fi, p. 044 752 9526 ) sekä kasvatuksen työalavastaava Janne Blomberg (janne.blomberg@evl.fi, p. 041 462 6218).