(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntamestarin virka Iisalmesssa
Ylä-Savon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Seurakuntamestarille kuuluu jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakunnan tilaisuuksien käytännön järjestelyjen hoitaminen sekä kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtiminen. Tehtävän virkapaikka on Iisalmi.

Kelpoisuusehtona on vähintään ammatillisessa koulussa suoritettu soveltuva ammatillinen tutkinto, ammattitutkinto, erikoisammattitutkinto tai oppisopimuskoulutus ja alan tuntemus. Valittavan viranhaltijan tulee olla konfirmoitu Suomen ev.lut. kirkon jäsen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyötaitoja, joustavuutta ja sopeutumiskykyä ja siihen kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä. Käytössämme on sähköiset varaus- ja työajan-seurantajärjestelmät sekä ostolaskujen sähköinen kierrätysohjelma, joten tietotekniikan perustaidot ovat välttämättömät. Työtehtävien hoitaminen vaatii ajamista yhtymän/seurakunnan eri kiinteistöjen välillä, joten ajokortti (B) ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Viran tehtäväkohtainen palkka määräytyy vaativuusryhmän 402 mukaisesti ja viranhaltijan peruspalkka on 1988,90 euroa. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa aikaisemman työkokemuksen perusteella enintään 15 % peruspalkasta.

Tiedusteluihin vastaavat kiinteistöpäällikkö Ilmo Juutinen, p. 040 1825 025 ja sähköposti ilmo.juutinen@evl.fi ja hallintojohtaja Katariina Bergbacka, p. 044 7335 211 ja sähköposti katariina.bergbacka@evl.fi.

Virka täytetään ehdollisena ja vahvistetaan sen jälkeen, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Viran hakuaika päättyy perjantaina 8.3.2019 klo 15.00. Virkaa haetaan KirkkoHR:n kautta ja hakemuksen pääsee täyttämään osoitteessa www.ylasavonseurakunnat.fi/avoimet-tyopaikat. Haastattelu siihen kutsutuille on torstaina 14.3.2019.