(Poistunut julkaisusta)

SEURAKUNTAMESTARIN TOIMI
Heinäveden seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Seurakuntamestarin tehtävä on monipuolinen. Seurakuntamestarille kuuluu jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakunnan tilaisuuksien käytännön järjestelyjen hoitaminen sekä kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtiminen. Lisäksi hautausmaan tehtävät. Pääasiallinen työpaikka on Heinävedellä mutta tehtäviä tulee hoidettavaksi myös Karviossa ja tarvittaessa muualla seurakunnan alueella.

Kelpoisuusehtona on vähintään ammatillisessa koulussa suoritettu soveltuva ammatillinen tutkinto tai oppisopimuskoulutus ja alan tuntemus. Tehtävään valittavan tulee olla konfirmoitu Suomen ev.lut. kirkon jäsen. Työsuhde alkaa 11.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme valittavalta ahkeraa ja oma-aloitteista työotetta, tietotekniikan perusosaamista, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä sosiaalisia taitoja. Tehtävän hoitaminen edellyttää ilta- ja viikonlopputyötä. Eduksi katsotaan laaja-alainen aikaisempi työhistoria, hautaistoimen tunteminen sekä kokemusta pienkoneiden käsittelystä. Työ edellyttää ajokorttia (B) ja oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy vaativuusryhmän 402 mukaisesti ja työntekijän peruspalkka on 2012,90 euroa. Lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista palkanosaa osaamisen ja työkokemuksen perusteella.

Tiedusteluihin vastaa talouspäällikkö Sirkka Partanen, puhelin 0400-483 091 ja sähköposti sirkka.partanen@evl.fi.

Tehtävä täytetään ehdollisena ja vahvistetaan sen jälkeen, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset, joita ei palauteta, liitteineen osoitetaan Heinäveden seurakunnan kirkkoneuvostolle 24.11.2020 klo 15 mennessä: Heinäveden seurakunta, Vahvalandentie 17, 79700 Heinävesi, kuoreen merkintä ”seurakuntamestari” tai sähköpostilla sirkka.partanen@evl.fi
Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.