(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntamestarin toimi
Luumäen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Luumäen seurakunnassa on haettavana seurakuntamestarin toimi

Seurakuntamestarin tehtävä on monipuolinen.  Hän huolehtii mm. kiinteistöjen ja hautausmaiden toimivuudesta, kunnosta, huollosta ja siisteydestä.  Hän vastaa toimitusten ja jumalanpalvelusten käytännön järjestelyistä sekä huolehtii seurakunnallisen toiminnan tarvitsemien edellytysten luomisesta ja käytännön toteutuksesta. Lisäksi seurakuntamestari toimii kausityöntekijöiden lähiesimiehenä.

Kelpoisuusehtona on suntion ammattitutkinto tai riittävä käytännön kokemus. Mikäli valittavalla ei ole suntion ammattitutkintoa, hänen tulee sitoutua suorittamaan seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto, seurakuntapalvelun osaamisala (suntio). Valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Hänen tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävien hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, oman auton käyttöä ja it-osaamista.

Odotamme valittavalta ahkeraa ja oma-aloitteista työotetta, kykyä organisoida työtehtäviään seurakunnan muun toiminnan sisällä, hyviä työyhteisötaitoja sekä kykyä kohdata seurakuntalaisia eri tilanteissa. Eduksi katsotaan kokemus seurakuntamestarin tehtävistä.

Hakuaika on 3.-16.8.2020. Työtehtävä täytetään 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan, koeaika on kuusi kuukautta. Palkkaus vaatimusryhmän 403 mukaisesti.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Tuija Nuutinen p. 0500 769372.

Pyydämme hakijoita varautumaan haastatteluihin ti 18.8.2020 alkaen klo 15 Luumäen seurakuntakeskuksessa Vallaherrankuja 4 54500 Taavetti.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitetaan Luumäen seurakunnan kirkkoneuvostolle ja lähetetään sähköpostilla 16.8.2020 klo 24 mennessä tuija.nuutinen@evl.fi.