Seurakuntamestarin toimi
Kolarin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Kolarin seurakunnassa on haettavana seurakuntamestarin toimi

Kolarin seurakunta on Tunturilapissa, keskellä monimuotoista Lapin luontoa – noin 3000 seurakuntalaisen seurakunta. Seurakunnan alueella sijaitsevat Yllästunturi ja Muonion-Tornionjoki tarjoten runsaat mahdollisuudet luonto-, liikunta- kuin kulttuuriharrastuksiin.

Kolarin seurakunnan alueella on neljä kirkkoa sekä neljä hautausmaata.  Työ siis edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttöä. 

Seurakuntamestarin tehtävä on monipuolista.  Tehtävänä on mm. huolehtia kiinteistöjen ja hautausmaiden toimivuudesta, kunnosta, huollosta ja siisteydestä.  Lisäksi seurakuntamestari vastaa toimitusten ja jumalanpalvelusten käytännön järjestelyistä ja osittaisesta toteutuksesta.  Odotamme valittavalta ahkeraa ja oma-aloitteista työotetta, tietoteknistä perusosaamista, organisaatio- ja yhteistyökykyä sekä sosiaalisia taitoja. Eduksi katsotaan laaja-alainen aikaisempi työhistoria, hautatoimen tunteminen sekä kokemusta pientyökoneiden käsittelystä.

Työsuhde täytetään mahdollisimman pian neljän kuukauden koeajalla.

Palkkaus vaatimusryhmän 402 mukaisesti.  Seurakuntamestarin toimeen on kelpoinen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen, joka on suorittanut suntion ammattitutkinnon tai jolla on muutoin soveltuva ammattitaito.  Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kolarin kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset tulee toimittaa 21.04.2020 kello 14 mennessä osoitteeseen Kolarin seurakunta, Pappilantie 4 B, 95900 Kolari tai sähköpostitse asko.nuorkivi@evl.fi. Lisätietoja antaa vt. kirkkoherra Asko Nuorkivi p.040-8429169, asko.nuorkivi@evl.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot