(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntamestarin toimi
Iin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Suntion toimen pääasiallinen sisältö on:

Suntion tehtävät (pääpaikkana Kuivaniemi): kirkollisten toimituksien valmistelu, kirkollisten toimituksien sujuvuudesta huolehtiminen. Hautausmaihin liittyvät tehtävät: Hautapaikkojen näyttäminen ja selvittäminen, hautakarttojen ja -kortistojen ylläpitäminen, hautauksen aikaiset toimet kuten ohjaaminen hautaan ja peittämisen valvominen, hautausmaiden kunnossapito, puutarhatyöt hautausmaalla ja hauta-alueiden suunnittelu, haudankaivuusta ja haudanpeitosta huolehtiminen.  Seurakunnan kiinteistöihin liittyvät tehtävät: kiinteistöjen hoito ja huolto sekä pienimuotoiset korjaus- ja huoltotyöt. Muut tehtävät: kiinteistötyöt ja muut mahdolliset tehtävät esimiehen ohjeistuksen mukaan.  Toimen hoitoon kuuluu sijaistamisia koko Iin seurakunnan alueella.

 

Toimeen valittavalta edellytetään suntion ammattitutkintoa, ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Hyvät ATK-taidot ja kokemus kiinteistöautomatiikasta katsotaan eduksi. Tehtävään sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

 

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimeen valittavan on oltava konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

 

Lisäksi edellytämme hyviä asiakaspalvelu-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä seurakunnan toiminnan tuntemusta.