(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntamestari
Järvenpään seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Haemme Järvenpään seurakuntaan ammattitaitoiseen joukkoomme seurakuntamestaria vakituiseen toimeen. Työalueisiin kuuluvat seurakunnan kiinteistöt; vastuualueena Jampan seurakuntakoti. Työpäivän aikana joutuu tarvittaessa liikkumaan seurakunnan kiinteistöjen välillä, joten ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Seurakuntamestarin työhön kuuluu asiakaspalvelua, tilojen järjestelyä, kalustamista, siivousta ja valvontaa sekä osittainen kiinteistöjen- ja piha-alueiden hoito. Kirkollisten tilaisuuksien yleisjärjestelyt ja suntiotehtävät jumalanpalveluksissa sekä muissa toimituksissa ovat osa työtehtäviä. Lisäksi tehtäviin kuuluvat esimiehen antamat muut työtehtävät. Jampan seurakuntakodin työtehtäviin kuuluu keittiössä toimiminen, ruoan sekä tarjoiluiden valmistaminen. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna joko ennen tehtävän vastaanottamista tai se on suoritettava mahdollisimman pian tehtävässä ollessa. Tehtävässä on myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakijan eduksi katsotaan seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto, suntion ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto tai vastaava ammatillinen osaaminen ja soveltuva työkokemus. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toimeen valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Tietotekniikan perustaidot ovat välttämättömät ja ääni- sekä valotekniikan hallinta katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 402 mukaisesti ja tehtävän peruspalkka on 2024,98 €/kk. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää. Kokemuslisä on euromääräinen lisä, joka perustuu kokemuslisään oikeuttavaan palvelusaikaan. Kokemuslisää maksetaan työntekijälle peruspalkan lisäksi viiden, kymmenen ja viidentoista vuoden palvelusajan perusteella. Tehtävässä noudatetaan KirVESTES:n säännöksiä ja jaksotyöaikaa, joka on 114,45 tuntia/ kolmen viikon jaksossa. Toimessa on 6 kk koeaika. Seurakuntamestarin toimi tulee ottaa vastaan 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV:t pyydetään lähettämään 8.2.2021 klo 12.00 mennessä sähköpostiosoitteisiin jarvenpaan.seurakunta@evl.fi ja janne.nordstrom@evl.fi tai kirjallisesti os: Järvenpään seurakunta, Kirkkotie 1, 04400 Järvenpää. Sähköpostin otsikoksi / kuoreen merkintä ”Järvenpään seurakuntamestari”. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.

Lisätietoja: ylläpitopäällikkö Janne Nordström puh. 0504090643. Haastattelut sovitaan viikolle 7.