(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntamestari
Lappeenrannan seurakuntayhtymä, Hautaustoimi

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Lappeenrannan seurakuntayhtymän hautaustoimeen haetaan seurakuntamestaria.

Seurakuntamestarin tehtävä on monipuolinen. Seurakuntamestarille kuuluu Ristikankaan, Vanhan hautausmaan sekä Ylämaan hautausmaan siunauskappeleiden ja sosiaalitilojen hoitaminen ja pienehköistä korjauksista huolehtiminen. Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluu mm. vainajien vastaanotto ja niiden asianmukaisesta säilytyksestä vastaaminen. Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluu myös hautaustoimen suntiontyöt viikonloppuisin. Seurakuntamestari osallistuu ko. hautausmaiden vihertöihin ja hautaustöihin sekä avustaa vastaavissa tehtävissä koko seurakuntayhtymän kiinteistöillä. Pääasiallinen työpaikka on Lappeenrannan Ristikankaan, Vanhan hautausmaan ja Ylämaan hautausmailla, mutta tehtäviä tulee hoidettavaksi myös muilla hautausmailla ja tarvittaessa muualla seurakuntayhtymän alueella. Tehtäviin kuuluu toimistotöitä, joten tietokoneosaamista tarvitaan. Seurakuntamestari toimii tarvittaessa hautaustoimen työnjohtajien sijaisena.

Kelpoisuusehtona on vähintään soveltuva ammatillinen tutkinto tai riittävä käytännön alan tuntemus. Tehtävään valittavan tulee olla konfirmoitu Suomen ev.lut. kirkon jäsen. Työsuhde alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme valittavalta ahkeraa ja oma-aloitteista työotetta, tietotekniikan perusosaamista, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä sosiaalisia taitoja. Tehtävän hoitaminen edellyttää ilta- ja viikonlopputyötä. Eduksi katsotaan laaja-alainen aikaisempi työhistoria sekä hautaistoimen tunteminen. Työ edellyttää ajokorttia (B) ja oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen.
Tehtäväkohtainen palkka määräytyy vaativuusryhmän 403 mukaisesti ja työntekijän peruspalkka on 2242,01 euroa. Lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista palkanosaa osaamisen ja työkokemuksen perusteella.

Tiedusteluihin vastaa hautaustoimen päällikkö Seija Kuosmanen, puhelin 040-3126250 seija.kuosmanen@evl.fi tai työnjohtaja Jouni Serjomaa 040-3126252 jouni.serjomaa@evl.fi.

Tehtävä täytetään ehdollisena ja vahvistetaan sen jälkeen, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset liitteineen otetaan vastaan sähköisesti KirkkoHR ohjelmaan osoitteessa www.evl.fi/rekrytointi ja osoitetaan Lappeenrannan seurakuntayhtymän yhteiselle kirkkoneuvostolle 11.12.2020 klo 15 mennessä.
Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.