(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntamestari
Taipaleen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Taipaleen seurakunnan seurakuntamestarin virka

Taipaleen seurakunnassa on avoinna seurakuntamestarin virka Lemin kirkkopiirissä. Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluu suntion tehtävät, hautaustoimen tehtävät ja Lemin alueen kiinteistöhoitajan tehtävät.  

Virkaan valittavalta edellytetään suntion ammatillista tutkintoa tai sitoutumista suorittaa tutkinto vuoden sisällä viran vastaanottamisesta, mikäli tulee virkaan valituksi. Valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomenkielen taitoa, oman auton käyttöä, atk-taitoja, oma-aloitteellisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja käytännön työkokemusta. Tehtäviin sisältyy myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Virka täytetään 1.1.2021 alkaen. Virasta maksetaan KirVESTES:n vaativuusryhmän 402 mukainen palkka. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimittaa seurakunnan taloustoimistoon 23.10.2021 klo 15 mennessä osoitteeseen Savilahdentie 18, 54920 Taipalsaari tai sähköpostilla talous.taipale@evl.fi.

Hakijoiden tulee varautua 2.11. järjestettävään haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Tiina Lavikka p. 0400158939 (arkisin klo 9–11) tai talous.taipale@evl.fi sekä vastaava seurakuntamestari Kimmo Räsänen 0400753461 tai kimmo.rasanen@evl.fi.