(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntamestari
Lohjan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2020

Haemme Lohjan seurakuntaan oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä

SEURAKUNTAMESTARIA

vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu Nummen ja Pusulan alueseurakuntiin.

Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluu hautausmaan ja kiinteistöjen viheralueiden ylläpidon tehtäviä, hautatyöt ja hautausten järjestelyt, kiinteistöjen kunnossapidon tehtäviä sekä suntion tehtävät kirkossa. Seurakuntamestari toimii myös hautausmaan kausityöntekijöiden lähiesimiehenä. Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatyötä.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja/tai vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä, kokemusta työkoneiden käytöstä, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa asennetta. Viheralan koulutus tai työkokemus katsotaan eduksi. Työtehtävien hoitaminen vaatii siirtymistä eri kiinteistöjen välillä ja työkoneiden käyttöä, joten ajokortti (B) ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Toimi tulee ottaa vastaan 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy KirVESTES vaativuusryhmän 402 mukaan, peruspalkka 2099,64 €. Peruspalkan lisäksi maksetaan mahdollista henkilökohtaista palkanosaa. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee esittää työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, mahdollisuuden lisä- ja täydennyskoulutukseen sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään pe 18.9.2020 klo 14.00. Tehtävää haetaan ensisijaisesti täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR -palvelussa. Vaihtoehtoisesti kirjallinen hakemus tulee toimittaa osoitteella: Lohjan seurakunta, Laurinkatu 40, 08100 Lohja. Kuoreen merkintä Seurakuntamestari tai sähköpostilla pekka.huttunen@evl.fi .

Haastattelut järjestetään viikolla 39. Haastatteluun valituille ilmoitetaan tarkempi ajankohta.

Lisätietoja tehtävästä antaa hautaustoimen päällikkö Pekka Huttunen, p. 0500 612 961, pekka.huttunen@evl.fi.