(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntamestari
Uuraisten seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Seurakuntamestarin virka haettavana

Uuraisten seurakunta on kasvava keskisuomalainen seurakunta. Etsimme seurakuntaamme seurakuntamestaria, joka pystyy vastaamaan ja huolehtimaan monipuolisesta tehtävänkuvasta.

Viran tehtäviin kuuluvat

 • vastata hautaustoimen tehtävistä
 • suntion tehtävät
 • kiinteistönhoitajan tehtävät, johon sisältyy siivousta

  Virkaan valittavalta edellytetään suntion ammattitutkintoa tai käytännön ammattitehtävissä hankittua riittävää kokemusta ja taitoa. Valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteellisuutta sekä yhteistyötaitoja. Tehtävä edellyttää myös käytännön työkokemusta, oman auton käyttöä, pienoistraktorin ajotaitoa, atk-taitoja ja esimiehenä toimimista kesätyöntekijöille. Tehtäviin sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Katsomme kiinteistötekniikan osaamisen eduksi.

  Haudankaivuut alihankkijan ja seurakuntamestarin yhteistyönä. Hautojenhoitotyöt kesäisin, hauta-alueiden nurmikonleikkuut sekä auraukset ja hiekoitukset osittain on annettu yrittäjälle.

  Virka täytetään 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

 • Virasta maksetaan KirVesTes:n vaativuusryhmän 403 mukainen palkka. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

 • Hakemuksen kokonaisuudessaan sekä tarkemman kuvauksen seurakuntamestarin työstä löydät https://www.uuraistenseurakunta.fi/uutiset/-/news/56660339/

 • Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Uuraisten seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimittaa seurakunnan kirkkoherranvirastoon 1.11.2019 klo 14 mennessä osoitteeseen Topintie 1, 41230 Uurainen tai sähköpostilla antti.toivio@evl.fi.

  Hakijoiden tulee varautua viikolla 46 järjestettävään haastatteluun.