(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntamestari
Kannuksen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Tervetuloa Kannukseen – Lestijoen, Pohjanmaan radan, hyvien yhteyksien ja palvelujen kaupunkiin, jossa on toimiva työyhteisö noin 4800 jäsenen ev.lut. seurakunnassa.

Kannuksen seurakunnassa on haettavana seurakuntamestarin toimi.

Työsuhde toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, työaika 116,25 h kolmen viikon jaksoissa.

Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluu mm. seurakunnan tilojen valmistelu jumalanpalveluksia sekä kirkollisia toimituksia ja tilaisuuksia varten, niissä avustaminen sekä hautausmaan ja seurakunnan muiden viheralueiden hoito. Työ sisältää myös kiinteistönhoitotehtäviä. Seurakuntamestari toimii kiinteistötyöntekijän sijaisena.

Kelpoisuusehtona on seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto, aikaisempi suntion ammattitutkinto tai meneillään olevat alan opinnot. Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, atk-taitoja sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toimeen valittavan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Työsuhteessa noudatetaan Kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta. Tehtävä on sijoitettu vaativuusryhmään 402. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa aikaisemman työkokemuksen perusteella enintään 15 % peruspalkasta.

Hakuaika päättyy maanantaina 14.10.2019 klo 14. Hakemukset osoitetaan Kannuksen seurakunnan taloudelliselle jaostolle joko sähköpostilla, os. jaana.hanhineva@evl.fi tai postitse, os. Kannuksen seurakunta, Valtakatu 13, 69100 Kannus. Kuoreen merkintä ”Seurakuntamestari”. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimi täytetään ehdollisena siihen asti, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tiedusteluihin vastaavat kirkkoherra Erkki Huuki, p. 044 2824 510 tai talouspäällikkö Jaana Hanhineva,
p. 044 2824 511. Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@evl.fi.