(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntamestari
Ypäjän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Ypäjän seurakunta hakee monipuoliseen ja laaja-alaiseen seurakuntamestarin virkaan henkilöä, jonka vastuualueeseen kuuluvat seurakunnan hautausmaa ja kiinteistöt. Koulutusvaatimuksena on seurakunta- tai hautauspalvelualan ammattitutkinto tai muu soveltuva ammattitutkinto ja/tai vastaavaa työkokemusta suntion tehtävistä.    Osaaminen (koulutus ja/tai kokemus) hautaustoimen ja kiinteistöjen tehtäväalueilta on viran hoidossa välttämätöntä.

Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluvat hautatoimen tehtävät, kiinteistönhoidon tehtävät sekä suntion tehtävät jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa tilaisuuksissa.  Arvostamme hyviä tietoteknisiä taitoja, sillä hautakirjanpito ja kiinteistöhallintajärjestelmän käyttö tulevat jatkossa kuulumaan seurakuntamestarin vastuualueeseen.  Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatöitä.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja joustava. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja.

Virkaan valittavan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon jäsen. Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.  Tehtäväkohtainen peruspalkka määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän mukaisesti, riippuen koulutuksesta, kokemuksesta ja vastuista (vähintään vaativuusryhmä 402).  Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa va. seurakuntamestari Keijo Leppänen, 050-5603368.

Tehtävä alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.  Hakemukset toimitetaan Ypäjän seurakunnan kirkkoneuvostolle 5.8 2019 klo 16.00 mennessä osoitteella Papalintie 1 B 13, 32100 YPÄJÄ  tai s-postilla ypaja.srk@evl.fi.