(Poistunut julkaisusta)

SEURAKUNTAMESTARI
Lumijoen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Lumijoen seurakunnassa on haettavana seurakuntamestarin työsuhde. Työsuhteen tehtäviin kuuluvat hautaustoimen tehtävät, suntion kirkolliset tehtävät ja kiinteistönhoitajan tehtävät. Työ on pienen seurakunnan itsenäistä ja monipuolista seurakuntamestarin työtä osana seurakunnan perustehtävää.

Työsuhteeseen valittavalta edellytetään suntion ammattitutkintoa. Tehtävässä korostuu sitoutuminen kirkkoon ja sen tunnustukseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, oma-aloitteellisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävä edellyttää myös käytännön työkokemusta, oman auton käyttöä, atk-taitoja ja esimiehenä toimimista kesätyöntekijöille. Tehtäviin sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Katsomme talotekniikan osaamisen eduksi.

Työsuhde täytetään 1.9. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työsuhteesta maksetaan KirVesTes:in vaavituusryhmän 402 mukainen palkka. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa toimivilta vaadittava rikosrekisterinote.

Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Lumijoen seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimittaa seurakunnan kirkkoherranvirastoon 1.4.2019 mennessä osoitteeseen Ylipääntie 11, 91980 Lumijoki, tai toimittaa sähköisesti seurakunnan sähköpostiosoitteeseen lumijoen.seurakunta@evl.fi. Hakemuksia ei palauteta.