(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntamestari
Joutsan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

SEURAKUNTAMESTARI Joutsan seurakuntaan

Joutsan seurakunta hakee monipuoliseen ja laaja-alaiseen seurakuntamestarin virkaan henkilöä jolla on suntion ammattitutkinto tai vastaava sekä kokemusta suntion tehtävistä. Seurakuntamestari tulee toimimaan ns. vastaavana seurakuntamestarina sekä lähiesimiehenä ja näin ollen toivomme häneltä esimieskokemusta sekä tietokoneen ja perusohjelmien käyttötaitoja. Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluu suntion tehtävät jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa tilaisuuksissa, kiinteistöistä huolehtiminen sekä hautausmaan työt mm. haudankaivuu ja kesähoidoista vastaaminen. Työ edellyttää seurakunnan työn tuntemusta, osaamista kiinteistöjen ja viheralueiden sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden tilojen ja esineiden hoidosta sekä konekaluston käyttötaitoa. Myös ajokortti työn hoitamisen kannalta on välttämätön. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen sekä omaa hyvän palveluasenteen.

Seurakuntamestarin palkka määräytyy KirVESTES:in vaativuusryhmä 501 mukaan. Valittavan on oltava konfirmoitu Suomen ev.lut. kirkon jäsen. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaika ja virkasuhteeseen valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen valintapäätöksen vahvistamista.

Hakemukset seurakuntamestarin virkaan on jätettävä viimeistään 22.3.2019 klo 15.00 mennessä Joutsan seurakunnalle osoitteeseen Jousitie 25, 19650 Joutsa tai joutsa.srk@evl.fi. Kuoreen merkintä ”Seurakuntamestarin virka”.

Lisätietoja antaa vs. talouspäällikkö Marko Varjonen, 040 750 2434 tai marko.varjonen@evl.fi.