(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntamestari (johtava)
Järvenpään seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Haemme Järvenpään seurakuntaan ammattitaitoiseen joukkoomme seurakuntamestaria vakituiseen virkaan.

Seurakuntamestaritehtävien lisäksi tehtävänkuvaan kuuluvat tiimin esimiehen tehtävät sovitun työjaon mukaisesti: lähiesimiehenä toimiminen seurakuntamestareille, seurakuntamestareiden työvuorosuunnittelu, vastaaminen seurakuntamestari- ja suntiopalveluiden tuottamisesta seurakunnan tarpeisiin, kirkollisissa toimituksissa ja jumalanpalveluksissa avustaminen, asiakaspalvelua, tilojen järjestelyt ja valvonta, tilojen kalustamiset, siivous, osittainen kiinteistöjen- ja piha-alueiden hoito sekä esimiehen antamat muut työtehtävät. Työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä. Työpäivän aikana joutuu tarvittaessa liikkumaan seurakunnan kiinteistöjen välillä, joten ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hakijalla tulee olla suntion ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto tai vastaava ammatillinen osaaminen ja soveltuva työkokemus. Hakijan eduksi katsotaan kokemus työvuorosuunnittelusta ja lähiesimiestoiminnasta. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Virkaan valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Tietotekniikan perustaidot ovat välttämättömät ja ääni- sekä valotekniikan hallinta katsotaan eduksi. Esimiestehtäviin hakijoille tehdään soveltuvuustesti.

Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaisesti ja tehtävän peruspalkka on 2 380,95 eur/kk. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa euromääräistä kokemuslisää. Kokemuslisä on euromääräinen lisä, joka perustuu kokemuslisään oikeuttavaan palvelusaikaan. Kokemuslisää maksetaan peruspalkan lisäksi viiden, kymmenen ja viidentoista vuoden palvelusajan perusteella. Tehtävässä noudatetaan KirVESTES mukaista jaksotyöaikaa, joka on 114,45 tuntia/ kolmen viikon jaksossa. Virassa on 6 kk koeaika. Virka tulee ottaa vastaan 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV:t pyydetään lähettämään 15.2.2021 klo 12.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen jarvenpaan.seurakunta@evl.fi ja janne.nordstrom@evl.fi tai kirjallisesti osoitteella Järvenpään seurakunta, Kirkkotie 1, 04400 Järvenpää. Kuoreen merkintä ”Johtava seurakuntamestari”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja; ylläpitopäällikkö Janne Nordström puh. 0504090643. Haastattelut sovitaan viikolle 9.