(Poistunut julkaisusta)

Seurakuntakoordinaattori
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Haemme Lauttasaaren seurakuntaan seurakuntakoordinaattorin sijaista ajalle 19.8.2019-12.1.2020.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa on mahdollisuus kartuttaa työkokemusta dynaamisessa toimintaympäristössä.

Työnkuva koostuu monipuolisista työtehtävistä, kuten asiakaspalvelusta, henkilöstöhallinnon tehtävistä, johtoryhmän ja kirkkoherran sihteerin tehtävistä sekä kirkkoherranviraston yleisistä toimisto- ja viranomaistehtävistä.

Seurakuntakoordinaattori vastaa tarvittaessa seurakunnan taloustehtävistä mm. kolehtien, keräystulojen ja laskujen tiliöinnistä sekä tiedottamisen ja viestinnän tukemisesta. Työnkuvaan sisältyvät myös vapaaehtoistyön koordinointi ja seurakunnan erilaisten tapahtumien organisoiminen yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.

Kokemus edellä mainituista tehtävistä lasketaan eduksi.

Hakijalta toivotaan tehtävään soveltuvaa koulutusta tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Viran tehtävien hoidolle on eduksi Helsingin seurakuntayhtymän tuntemus ja sen eri järjestelmien hallinta. Seurakuntasihteerin tehtävässä eniten käytettyjä järjestelmiä ovat Prime, Kirjuri, Henkari, Akkuna, Populus ja KirkkoHR. Virka sijoittuu kirkon vaativuusryhmään 502.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä organisointi-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, paineensietokykyä sekä joustavuutta. Viransijaisen tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Tehtävään haku tapahtuu kirkon HR-järjestelmän kautta. Hakuaika on 13.6.-4.7.2019. Hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat seurakuntakoordinaattori Tomi Panigrahi (tomi.panigrahi@evl.fi) ja virastotiimin esimies Kalle Kuusniemi (kalle.kuusniemi@evl.fi).