(Poistunut julkaisusta)

Seurakoordinaattori
Kankaisten Golfpuisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Kiinnostaisiko vakituinen työ asiakaspalvelun, seuratoiminnan ja golfin parissa? Etsimme nyt tiiviiseen porukkaamme asiakaspalvelu- ja organisointitaitoista Seurakoordinaattoria Kankaisten Golfiin Maskuun.

Työhösi kuuluu mm. asiakaspalvelua, tapahtumienjärjestämistä, markkinointia, viestintää ja myyntiä. Sinulla on tärkeä rooli seuramme koordinaattorina, jolloin suunnittelet, markkinoit ja tuotat seuran tapahtumia, yhdessä muun tiimin kanssa. Onnistuneen jäsenhankinnan mahdollistamiseksi, tehtäviisi kuuluu myös aktiivinen jalkautuminen ja uusien ideoiden innovointi. Tuotat sosiaaliseen mediaan sisältöä, niin tekstiä kuin kuviakin. Lisäksi kesäisin toivotat pelaajamme tervetulleiksi, lähetät heidät kierroksille ja huolehdit pelin sujuvuudesta. Lumisten kenttien kuukaudet ovat myös loistavaa aikaa oppilaitosyhteistyön ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Onnistuaksesi työssäsi, Top 3 toiveemme uuden tiimiläisemme osaamisesta ovat:

  • Rohkeus - uskallat tehdä ja kokeilla. Kysyt, jos jotain et osaa - me opetamme kyllä

  • Organisointi - olet järjestelmällinen ja langat pysyvät käsissäsi kiireenkin keskellä

  • Sosiaaliset taidot - kommunikoit sujuvasti niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa. Viestit luontevasti ja vakuuttavasti, niin suullisesti kuin kirjallisestikin

Oletko itsekin golffari? Hienoa, huomiomme kiinnittyy harrastukseesi varmasti ja pidämme sitä myös etunasi. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo kokemusta kerryttänyt tekijä - meille on tärkeintä innokas ja motivoitunut asenteesi. Vastavalmistuneelta toivomme kuitenkin jo hankittua kosketusta työelämään, esimerkiksi opintojen ohella tehdyistä asiakaspalvelutehtävistä. Englannin kielitaitosi katsotaan myös eduksesi.

Miksi meille kannattaa hakea?

Toimintaamme ja työtämme ohjaavat seuraavat arvomme; avoimuus, yhteisöllisyys, vastuullisuus ja rohkeus. Olemme tiivis työporukka, jota usein kutsummekin perheeksi. Halutessasi voit kurkata, keitä tulevat työkaverisi ovat täältä . Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi vakituisen työn ja joustavat työajat. Meillä työnkuvasi tulee muokkautumaan omien vahvuuksiesi mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan tammi- helmikuun aikana. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi, toivottavasti nähdään pian.

Innostuitko? Mikäli tehtävä tuntuu juuri sinun työelämäsi holarilta, haluamme kuulla sinusta. Uuden tiimiläisemme löytämiseksi, hoidamme rekrytoinnin yhdessä Baronan kanssa. Vastaukset kysymyksiisi tarjoaakin Sari Laitala, sari.laitala@barona.fi, +358 50 407 0203, tavoitettavissa 6.11 klo 9-10 ja 12.11 klo 13-14. Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera Baronan järjestelmän kautta, viimeistään 17.11.2019.