(Poistunut julkaisusta)

Setittäjä ABB Juvanmalmille
ABB Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2020

Onko sinulla kova asenne ja etsit itsellesi rutiininomaista työtä teollisuuden alalta?

Haemme arvostetulle, kansainväliselle, asiakasyrityksellemme ABB Oy:lle setittäjiä määräaikaisiin työsuhteisiin Espoon Juvanmalmille. Tällä hetkellä työtä tehdään päivävuorossa, mutta työssä siirrytään jossain vaiheessa 2-vuoroon, ja yrityksen sijainnin vuoksi oma auto katsotaan eduksi.

Mitä tulet tekemään töissä?

Työtehtävät koostuvat pääasiassa huolelisuutta ja tarkkuutta vaativista keräilytehtävistä. Lisäksi työhön kuuluu pakkausta, sekä tietokoneen ja SAP:n käyttöä. Trukilla ajotaito katsotaan eduksi, sillä osat haetaan sen avulla varastosta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään ja kehittämään osaamistasi ammattimaisessa ja osaavassa työympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen sekä hyvät työskentelyolosuhteet.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta ennen kaikkea kovaa ja oma-aloitteista asennetta työntekoa kohtaan. Toivomme sinulta myös perus hyvää fysiikkaa, sillä työhön kuuluu nostoja. Työ on luonteeltaan itsenäistä, joten toivomme sinulta hyvää oppimiskykyä. Aikaisempi työkokemus sekä kiinnostus teollisuuden tuotantotöitä kohtaan katsotaan hakijan eduksi.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikimmiten. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, ja valinnat tehdään, kun sopivat henkilöt löytyvät. Kysymyksiin tarvittaessa vastaa Baronalta Tommi Puustinen, tommi.puustinen@barona.fi.