(Poistunut julkaisusta)

Sesonkityöntekijöitä varastoon
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Kiinnostaako varastotyö tuotekeräilyn parissa?

Haemme Turussa sijaitsevalle varastolle varastotyöntekijöitä loppuvuoden sesonkikiireisiin. Töitä tehdään pääasiassa tavaran keräyksessä, mutta varaston kiiretilanteen mukaan myös muut työtehtävät, kuten pientavarapakkaus tai saapuvan tavaran käsittely ovat mahdollisia. Avoinna olevat työpaikat ovat lähtökohtaisesti osa-aikaisia ja työtä tehdään 1-5 vuoroa viikossa varaston kiiretilanteen sekä työntekijöiden elämäntilanteen mukaan. Kyseessä on kaksivuorotyö ja töitä tehdään 06 – 22.00 välillä. Työskentelykielenä on suomi, joten hakijalta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa.

Avoinna oleva työtehtävä on aluksi määräaikainen, mutta hyvin työssä pärjäävällä henkilöllä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat loka-marraskuun aikana ja jatkuvat aluksi vuoden loppuun asti. Työstä maksetaan kaupan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi viipymättä sillä avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!