Sesonkityöntekijöitä, Unico
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Unicolle hyvällä työmotivaatiolla ja asenteella varustettuja

SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ

Tulet työskentelemään sänkytuotannossa 2-vuorotyössä. Eduksesi on aikaisempi kokemus teollisuustyöstä kokoonpanon tai vaihetyön parista, mutta ei välttämättömyys

Olet myös joustava ja pystyt hallitsemaan mahdollisesti päivittäin vaihtelevat työpisteet ja työtehtävät. Pystyt myös fyysiseen työhön, etkä ole herkkä puusta mahdollisesti irtoavalle pölylle.

Tulevista työtehtävistäsi riippuen myös kokemus paineilmatyökalujen käytöstä ja yleinen käsillä tekemisen taito tai kankaiden ja tekstiilien tuntemus on eduksesi. Samoin käyttökokemus teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmistä, trukinajokokemus ja trukkikortti lasketaan myös eduksi.

Asenne työntekoa kohtaan ja halu oppia uutta on kuitenkin tärkeintä, sillä eri tehtäviin koulutetaan työn ohessa. Työsopimus tehdään aluksi määräaikaisena Smile Henkilöstöpalveluiden ja työntekijän välillä, mutta on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä pitkäksi aikaa.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, täytä heti hakemus TÄSTÄ, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

www.smilepalvelut.fi


Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1240670
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Kauhava