Sesonkityöntekijöitä Teahouse of Wehmaisiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

TeaHouse of Wehmais

Juvalla, vanhan herraskartanon pihapiirissä toimiva TeaHouse of Wehmais on teehuone-bistro, jossa tee ja ruoka kohtaavat aivan uudella tavalla. Teehuone-bistron ranskalais-skandinaavisesti sisustetuissa tiloissa herkulliset annokset ja teesommelierin valitsemat laadukkaat teet yhdistyvät ainutlaatuiseksi elämykseksi. Kaikki tarjottavat valmistetaan alusta loppuun saakka itse, laadukkaita ja paikallisia raaka-aineita hyödyntäen.

Teehuone-bistron lisäksi samassa rakennuksessa toimivat juhla- ja kokoustila Ylisen Sali sekä TeaHouse of Wehmaisin tee ja lifestyle -myymälä, josta löydät laajan valikoiman teetä, teetarvikkeita, herkkutuotteita sekä sisustus- ja lahjatavaroita. Lisäksi pihapiirin ihana ruusupuutarha houkuttelee kesäisin vieraita nauttimaan tarjoiluista ja maalaispihapiirin tunnelmasta.

Kesäaikaan TeaHouse of Wehmais on avoinna päivittäin.

Lue lisää: https://teahouse.fi/

Haluatko sinä olla luomassa elämyksiä ainutlaatuisessa työympäristössä?

Etsimme kesäsesonkiin leipureita, kokkejatarjoilijoita, blokkareita sekä hovimestaria ja myymälätyöntekijää luomaan asiakkaille ainutlaatuisia asiakaspalveluelämyksiä ja vahvistamaan loistavaa tiimiä.

Leipuri / kokki

Leipureilta odotamme kokemusta keittiötyöskentelystä, vahvaa osaamista leivonnasta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti.

Kokeilta odotamme kokemusta keittiötyöskentelystä sekä monipuolisesti kylmien ja lämpimien á la carte ruokien valmistuksesta ja visualisoinnista.

Tärkeää hakijalle on yhteisöllinen asenne, nöyryys ja intohimo työlle sekä jatkuva halu oppia uutta ja kehittyä tehtävässään.

Bistromme ideologiaan kuuluvat oman tuotannon ja paikallisten lähituottajien laadukkaimmat raaka-aineet sekä luomutuotanto. Pääset loihtimaan asiakkaille upeita makuelämyksiä erilaisten tapahtumien teemoilla ja tuomaan rohkeasti esille myös omaa osaamistasi keittiömestari Jannen tiimissä. Laatu on keittiöllä kaikessa kunnia-asia.

Tarjoilija

Odotamme erinomaista palveluasennetta, ripeyttä, tiimityötaitoja sekä halua oppia uusia asioita. Tulet hyvin juttuun sekä ihmisten että kiireen kanssa. Toivomme hakijalta alan koulutusta ja kokemusta ruoka- ja juomatarjoilun tehtävistä sekä kiinnostusta erilaisiin juomasekoituksiin ja viineihin. Tarjoiluvalikoimiin kuuluu ruokapuolen lisäksi niin suolaiset kuin makeatkin herkut sekä teekattaukset.

Blokkari

Odotamme sinulta iloista ja reipasta asennetta sekä vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä. Toivomme, että ymmärrät joustavuuden merkityksen työelämässä, etkä säikähdä kiirettä vaan omaat hyvän stressinsietokyvyn. Vastaat asiakasympäristön siisteydestä sekä viihtyvyydestä. Omaksut nopeasti uusia asioita ja olet valmis toimimaan tarvittaessa oman mukavuusalueen ulkopuolellakin. 

Hovimestari

Tehtäväsi on ottaa asiakkaamme lämpimästi vastaan ja ohjata sekä valvoa tarjoilijoiden työtä ja asiakaspalvelua. Toivomme, että olet palveluhenkinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä tilannetajun. Lisäksi toivomme, että hahmotat hyvin kokonaisuuksia, olet selkeä ohjeistaja ja sinulla on rohkeutta ottaa vastaan vastuuta ja uusia haasteita. Johdat omalla esimerkilläsi sesonkihenkilökuntaa sekä päivittäisessä toiminnassa että toiminnan eteenpäin viemisessä kannustavasti ja tasapuolisesti.

Myymälätyöntekijä

Tehtäväsi on palvella asiakkaita myyntilähtöisesti ja auttaa heitä löytämään juuri heidän tarpeisiinsa soveltuvat tuotteet. Sinulla on silmää sisustus- ja somistusasioihin, Osaat kertoa tuotteista ja ominaisuuksista luontevasti sekä myyvästi etkä pelkää heittäytyä leppoisaan savolaiseen keskusteluun.

Lisätietoja ja hakemukset

Hygienia- ja anniskelupassi ovat tarjoilutehtävissä pakollisia ja monipuolinen kielitaito etu, mutta ei välttämättömyys.

Työhön, teehuone-bistron toimintaan sekä ainulaatuiseen ruoka- ja tuotevalikoimaan annetaan kattava perehdytys. Työ alkaa henkilön oman käytettävyyden mukaan, kuitenkin mieluiten viimeistään kesäkuussa. Juvan kunnan alueelta löytyy vapaita asuntoja ja autamme sinua tarvittaessa asumis- ja majoitusjärjestelyissä.

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Palkkaus määräytyy MaRA TES mukaisesti.

Jätäthän hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta 28.3.2021 mennessä. Kerro hakemuksellasi myös, mistä tehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

TeaHouse of Wehmais on palkittu osana Saimaa Gastronomy -verkostoa vuoden 2019 parhaaksi ruokamatkailukohteeksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa HR asiantuntija Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428679
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Juva