(Poistunut julkaisusta)

Sesonkityöntekijöitä Santa's Hotel Tunturiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Maisemia silmänkantamattomiin. Luonnonpuisto ovenavauksen päässä. Maagisia revontulia. Innostutko luonnon lisäksi pohjoisen taianomaisesta ilmapiiristä ja haluat luoda asiakkaille ikimuistoisia hetkiä ja elämyksiä? Nyt sinun on mahdollista päästä kohti elämäsi seikkailua, sillä Saariselän Santa’s tunturihotelli etsii TARJOILIJAA vahvistamaan hotellin asiakaspalveluhenkistä joukkoa.

Sinä innostut ihmisten kanssa työskentelystä, ja pyrit omalta osaltasi viemään vieraita kohti mahdollisimman sulavaa hotellikokemusta. Sinä viihdyt ajoittain hektisessä työympäristössä, ja pieni kiire tuo ehkäpä tehoja työpäivääsi. Oma-aloitteisuus on osa työtapaasi, ja tartut erilaisiin työtehtäviin reippaalla ja iloisella otteella. Olit sitten asiakaspalvelun kokenut konkari, tai alasta kiinnostunut aloittelija, tämä paikka voi olla juuri sinulle. Työssä tärkeintä on positiivinen ja avoin asenne, joten voit hakea unelmaduunia myös lyhyellä työkokemuksella!

Sinun seikkailusi pohjoisessa alkaa arviolta viikolla 8 ja kestää hiihtolomakauden ajan. Sinun ei tarvitse tälle seikkailulle lähtiessäsi murehtia asunnon tai työvaatteiden hankkimisesta, sillä ne hoidetaan sinun puolestasi. Työtä tehdään pääasiassa 2-vuorona, mutta tarpeen tullen sinulla voi olla mahdollisuus tienata yövuorojen muodossa.

Jos siis innostuit tästä mahdollisuudesta päästä nauttimaan pohjoisen tunnelmasta, niin laitathan hakemusta tulemaan verkkosivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja saat Amikon Saaralta, p. 050 476 3558, saara.loksy@amiko.fi.