(Poistunut julkaisusta)

Sesonkityöntekijöitä, Piristeel Oy
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Etsimme Piristeelille, Lapualle ja Kauhavalle, sesonkityöntekijöitä

Piristeel on yli 40 vuotisen kokemuksen omaava metallialan yritys. Piristeel on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja. Tuotteemme tunnet Pisko tuotemerkistä. Yrityksemme tuotantoyksiköt sijaitsevat tällä hetkellä vielä sekä Lapualla että Kauhavalla

Haemme nyt määräaikaisiin työsuhteisiin  

SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ ERI TUOTANTO-OSASTOILLE 

Tehtäviin valittavat henkilöt tulevat toimimaan ohutlevytuotteiden valmistusosastolla särmäys- ja prässäystöissä, jauhemaalaamossa maalattavien tuotteiden ripustajina ja pakkaajina sekä lähettämössä varastotyöntekijöinä. Työt ovat määräaikaisia, kestoltaan 2-8 kuukautta.  

Haemme tehtäviin motivoituneita ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joille laatu ja työn tuottavuus ovat tärkeitä arvoja. Metalli- tai varastoalan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Odotamme hakijoiden olevan 18 vuotta täyttäneitä. 

Tarjoamme mielenkiintoisia sesonkitöitä vastuullisen työnantajan palveluksessa. Annamme kattavan perehdytyksen yrityksen toimintamalleihin ja työtehtävien hoitamiseen laadukkaasti. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden jatkossa työllistyä yrityksen palvelukseen. 

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.  

Mikäli kiinnostuit tarjoamistamme sesonkitöistä, täytä heti hakemus osoitteessa www.smilepalvelut.fi, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.