(Poistunut julkaisusta)

Sesonkityöntekijöitä päivittäistavarakauppaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Päivittäistavarapuolella toimiva asiakasyrityksemme etsivät joulun ajaksi reippaita sesonkityöntekijöitä. Jos siis kaipaat joululoman ajaksi pientä puhdetta jouluherkutteluiden väliin, niin tämä voi olla juuri oikea työ sinulle!

Sinun tehtäväsi sisältävät myymälän avustavia tehtäviä, kuten hyllytystä tai pahvien keräilyä. Työpäiväsi täyttää pitkälti kuitenkin kärryjen järjestyksessä pitäminen. Sinulla on vastuullasi se, että kärryt ovat siististi paikallaan myymälän sisä- ja ulkopuolella niille osoitetuissa paikoissa.

Sinä olet huolellinen ja järjestelmällinen, eikä sinulla mene kiireen keskellä sormi suuhun. Sinä teet työsi tarkasti, ja haluat omalta osaltasi huolehtia myymälän siisteydestä, jotta asiakkailta sujuu jouluostosten tekeminen mahdollisimman vaivattomasti. Sinä pidät fyysisestä työstä ja siitä, että työpäivän aikana tekemistä riittää.

Sinun työsi alkaa torstaina 19.joulukuuta ja kestää maanantaille 23.päivään saakka. Työvuorot vaihtelevat klo 6-23 välillä, yhden vuoron keston ollessa keskimäärin viisi tuntia. 

Jos tämä tehtävä kuulosti juuri oikealta sinulle, niin laitathan hakemusta tulemaan heti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Saaralta, p. 050 4767404, saara.tereska@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!