(Poistunut julkaisusta)

Sesonkityöntekijöitä makeistehtaalle Lappeenrantaan
Fazer

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Lappeenrannan makeistehdas tunnetaan Fazerin sokeriosaamis- ja tuotantokeskuksena, jossa pitkät perinteet kohtaavat uudet tuotekehityskonseptit. Täältä karkkipääkaupunkimme Lappeenrannan tehtaasta lähtee päivittäin maailmalle yli satatuhatta karkkipussia ja -rasiaa. Niiden valmistuksesta vastaavat noin 310 makumaailman ammattilaista, joiden joukkoon haemme nyt lisää osaajia.

Pääset perehtymään valumakeisten, karamellien, lakritsituotteiden ja marmeladien valmistukseen raaka-aineista lähtien. Sinulla on tärkeä rooli tuotelaadun varmistuksessa sekä työturvallisuuden ylläpidossa. Teet yhteistyötä mm. tuotannon työnjohdon, kunnossapidon, prosessinkehityksen sekä laadun asiantuntijoidemme kanssa. Monipuolisessa tuotantoympäristössä pääset oppimaan uutta sekä hyödyntämään ongelmanratkaisutaitojasi päivittäisessä päätöksenteossa. Tarjolla on mielekkäitä haasteita ja tehtäviä niin kokeneille elintarvike-, prosessi- tai teknisen alan osaajille kuin työuraansa aloittaville.

Haemme kokoaikaisia tuotantotyöntekijöitä eri pituisiin määräaikaisuuksiin huhti-marraskuun väliselle ajalle. Lisäksi haemme tarvittaessa työhön kutsuttavia henkilöitä. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää kolmivuorotyötä maanantaista perjantaihin 40h/vko tai erikseen sovittaessa 12+12+12 tunnin työvuoroja valuosastoilla.  Tarvittaessa työhön kutsuttavilla tuotantotyöntekijöillä viikkotunnit vaihtelevat tarpeen mukaan.

Miksi Fazer Makeiset?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Panostamme kattavaan perehdytykseen ja tuemme jatkuvaa oppimista sekä ammatillista kasvua. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita sekä oivaltamisen iloa. Teemme aktiivisesti töitä hyvinvoinnin, työssä jaksamisen ja yhteenkuuluvuuden eteen ja olemme ylpeitä sitoutuneista työntekijöistämme. Sesonkien määräaikaisuus onkin ollut monen pitkän Fazer-uran alku – kenties sinunkin?

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiimme

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia työntekijöitä. Arvostamme erityisesti elintarvike-, prosessi- tai teknisen -alan opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta tuotantoympäristöstä. Trukinajotaito on etu. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus perehtyä makeisten valmistukseen sekä valmius tehdä fyysistä ja vaihtelevaa työtä. Huomioithan, että tehtävät edellyttävät täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa sekä valmiutta työskennellä kolmivuorotyössä.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae tehtävää 28.2.2019 mennessä täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Haastatteluun pääsystä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti sähköpostilla.  Merkitsethän hakemukseesi mahdollisimman tarkasti myös aikavälin, jonka voit työskennellä.