(Poistunut julkaisusta)

Sesonkityöntekijöitä keräilyyn Vantaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Sesonkityöntekijöitä keräilyyn Vantaalle


Etsimme asiakkaallemme kokoaikaista sesonkityöntekijää keräilyyn Vantaalle. Asiakkaamme toimittaa sähkö- ja polttomoottorityökaluja sekä niiden lisätarvikkeita ja tarjoaa kattavaa palvelua asiakkailleen ennen kaikkea rakentamiseen, teollisuuteen sekä kuluttajasektorille. 

Työnkuvaus
Pääsääntöisesti työpäiväsi painottuu tuotteiden listakeräilyyn, mutta myös pakkaaminen ja tavaran purku saattavat tulla tutuiksi. Työajat ovat arkisin klo 7:00 - 15:00 ja työt suoritetaan asiakkaamme tiloissa Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä. 

Mitä toivomme sinulta?
Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla jo hiukan aiempaa keräilykokemusta, muu varastokokemus katsotaan eduksi. Trukinajokokemus katsotaan myös eduksi. Lisäksi toivomme sinun olevan tarkka, oma-aloitteinen sekä joustava työntekijä, joka ei pelkää fyysistä ja nopeatempoistakaan työtä. Omaathan myös hyvät IT-taidot. Motivoituneisuutesi varastotyötä kohtaan on tehtävässä tärkeää. 

Odotamme sinulta lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. 

Lisätiedot ja hakeminen
Työt alkavat sopimuksen mukaan maalis-huhtikuun 2021 aikana ja töitä on tarjolla elo-syyskuun 2021 vaihteeseen, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Palkkaus Kaupan TES mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli koet olevasi etsimämme varastotyöntekijä, haethan tehtävää pikaisesti rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi. Vastaanotamme kaikki hakemukset järjestelmän kautta. 

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin HR-Specialistiin Hanna Rättöön sähköpostitse hanna.ratto@temp-team.fi tai puhelimitse 040 845 2251.