(Poistunut julkaisusta)

Sesonkityöntekijöitä Fazerin makeistehtaalle Vantaalle
Fazer

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Luo työlläsi iloa jokaiseen päivään

Siinä missä Lappeenrannan tehdas on karkkiemme koti, on Vantaa suklaasydämemme. Täällä suklaan ja keksien valmistuksessa työskentelee noin 450 makumaailman ammattilaista, jotka varmistavat niin huippulaadun kuin maukkaimmat maut. Suurimmat valmistussesonkimme ovat kesä ja joulu ja niihin valmistautuminen alkaa jo hyvissä ajoin keväällä.  

Haemme nyt Vantaan makeistehtaalle määräaikaisia työntekijöitä koko tuotantoprosessiin aina valmistuksesta tuotteiden pakkaukseen ja varastointiin. Pääset perehtymään suklaan ja keksien valmistukseen raaka-aineista lähtien ja tulet tutuksi mm. erilaisten pakkaus- ja käärintäkoneiden sekä valulinjojen kanssa. Sinulla on tärkeä rooli tuotelaadun varmistuksessa sekä työturvallisuuden ylläpidossa. Teet yhteistyötä mm. tuotannon työnjohdon, kunnossapidon, prosessinkehityksen sekä laadun asiantuntijoidemme kanssa. Monipuolisessa tuotantoympäristössä pääset oppimaan uutta sekä hyödyntämään ongelmanratkaisutaitojasi päivittäisessä päätöksenteossa. Tarjolla on mielekkäitä haasteita ja tehtäviä niin kokeneille elintarvike-, prosessi- tai teknisen alan osaajille kuin työuraansa aloittaville tai alan vaihdosta suunnitteleville. 

Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää kolmivuorotyötä, maanantaista perjantaihin 40h/vko, mutta joillakin osastoilla työskentelemme myös viikonloppuisin. Haemme sekä kokoaikaisia että tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä eri pituisiin määräaikaisuuksiin helmi-marraskuun välillä.  

Miksi Fazer Makeiset?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Panostamme kattavaan perehdytykseen ja tuemme jatkuvaa oppimista sekä ammatillista kasvua. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita sekä oivaltamisen iloa. Teemme aktiivisesti töitä hyvinvoinnin, työssä jaksamisen ja yhteenkuuluvuuden eteen ja olemme ylpeitä sitoutuneista työntekijöistämme. Sesonkien määräaikaisuus onkin ollut monen pitkän Fazer-uran alku – kenties sinunkin?

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiimme

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia työntekijöitä. Arvostamme erityisesti elintarvike-, prosessi- tai teknisen -alan opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta tuotantoympäristöstä. Trukinajotaito ja kokemus kunnossapidon tehtävistä on etu. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus perehtyä suklaan ja keksien valmistukseen sekä valmius tehdä fyysistä ja vaihtelevaa työtä. Huomioithan, että tehtävät edellyttävät täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa sekä valmiutta työskennellä kolmivuorotyössä.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae tehtävää 15.2.2019 mennessä täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Ethän jätä hakemuksen täyttämistä viimeiseen päivään, sillä edistämme hakuprosesissa jo hakuaikana ja ensimmäiset aloitukset ovat helmikuun aikana. Haastatteluun pääsystä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti. 

Tarkistathan, että kulkuyhteytesi Vantaan Vaaralaan on kunnossa eri vuoroihin (osoite Fazerintie 6, 01230 Vantaa). Merkitsethän hakemukseesi mahdollisimman tarkasti myös aikavälin, jonka voit työskennellä.