Sesonkityöntekijöitä Euromasterille
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju, joka kuuluu ranskalaiseen Michelin-konserniin. Palvelemme asiakkaitamme silti hyvinkin paikallisella tasolla, aina heidän henkilökohtaiset rengastarpeensa huomioon ottaen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja rengasalan erinomaista asiantuntemusta, sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia, ja myymme Michelinin tuotteiden lisäksi myös muita suosittuja rengasmerkkejä.

Haluaisitko kevääksi työpaikan, missä on mahdollista tehdä mukava tilipussi kesää ajatellen? Viihdytkö fyysisessä työssä etkä pelkää kiirettä? Pystytkö työskentelemään kokoaikaisesti maaliskuun puolesta välistä huhtikuun loppuun? Hienoa, lue lisää!

Etsimme Euromasterin pääkaupunkiseudun toimipisteisiin useita

RENGASSESONKITYÖNTEKIJÖITÄ

monipuolisiin työtehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluu esim. renkaiden alle asennukset tai varastointi ja hyllytys sekä renkaiden pesu. Työsi voi olla myös kombo näitä kaikkia, toimipisteestä ja omista toiveistasi riippuen.

Euormasterin Helsingin toimipisteet sijaitsevat Konalassa, Tapulikaupungissa/Ala-Tikkurilassa, Viikissä, Punavuoressa ja Lehtisaaressa. Vantaan toimipisteet sijaitsevat Vehkalassa sekä Koivuhaassa ja Espoon toimipisteet sijaitsevat Suomenojalla ja Lommilassa.

Toivomme, että sinulla on reipas ja työtäpelkäämätön asenne. Suomen kielitaito on edellytyksenä työturvallisuussyistä. Eduksesi on aikaisempi kokemus fyysisestä työstä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen, joten aiempaa kokemusta alalta ei vaadita, asenne ratkaisee!

Tarjoamme mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta monipuolisissa työtehtävissä fyysisen työn parissa, mukavan ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön tuen, siistin työympäristön sekä Go On:in kattavan henkilöstöetuohjelman.

Työt alkavat arviolta maaliskuun puolessa välissä/maaliskuun lopulla ja kestävät arviolta huhtikuun loppuun. Työvuorot ajoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välille. Jos haluat, sinulla on myös mahdollisuus tehdä ylitöitä ja kasvattaa tilipussiasi mukavasti! Palkkaus on autonrengasalan työehtosopimuksen mukainen, kokeneemmat konkarit voivat esittää palkkatoiveen.

Ilmoitathan hakemuksessasi, että missä toimipisteessä haluaisit työskennellä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja solmimme työsopimukset heti soveltuvien ehdokkaiden kanssa, joten älä turhaan aikaile hakemuksesi kanssa. Lisätietoja tarvittaessa saat Go On Helsingin tiimiltä arkisin klo 9-16 välillä p. 020 779 8893. Täytähän hakemuksesi alla olevasta linkistä, tietosuojasyistä emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422035
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa