(Poistunut julkaisusta)

Sesonkityöntekijä
Louekeskus Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Haemme Louekallion laskettelukeskukseen SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ Sieviin kevätkaudelle 2020.

Louekallio on vuonna 1985 perustettu hiihtokeskus. Louekalliolta löytyy samat palvelut kuin isommistakin rinnekeskuksista. Heillä on käytössä kaksi rinnettä, kaksi hissiä, moottorikelkkarata ja kelkkareitit sekä valaistu latu hiihtoa varten. Päärakennuksesta löytyy kahvio, välinevuokraamo ja lipunmyynti.

Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu hisseillä, hissien käyttö ja valvonta sekä välineiden vuokraaminen ja niiden kunnossapito. Työsi on pääosin viikonlopputöitä. Viikoilla 8-10 töitä on joka päivä. Työt alkavat tammikuun lopussa ja kestävät huhtikuun loppuun saakka.

Etsimämme henkilöt ovat oma-aloitteisia ja hyvällä asenteella varustettuja, joilla on halu palvella asiakkaita ja oppia hiihtokeskusalan töitä. Eduksi katsotaan, jos sinulta löytyy lasketteluopettajan tehtävistä aikaisempaa kokemusta tai itse osaat lasketella/ lautailla. Työtehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa.

Lisäksi arvostamme lasketteluvälineiden tuntemusta ja englanninkielen taitoa.

Palkkaus on Hiihtokeskusalan TES:n mukainen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä jo hakuaikana. Laita hakemuksesi heti.

Lisätietoja antaa Sanna Laitala 040 038 5010 tai sanna.laitala@go-on.fi

Go On Ylivieska on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.