(Poistunut julkaisusta)

Sesonkityöntekijä varastoon
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Haemme asiakkaallemme joulun sesonkiin ajalle 1.-18.12. osa-aikaista varastotyöntekijää huonekalumyymälään.

Tehtäviin kuuluvat varastotyöt, kuorman tarkistus ja tavaroiden luovutus asiakkaille, tuotteiden siirto myymälään ja kokoaminen tarvittaessa. Toivomme hakijalta hyvää ja positiivista asennetta ja palvelualttiutta, aiempaa varastotyö kokemusta ei tarvita. Hyvä fyysinen kestävyys katsotaan eduksi. 

Palkkaus kaupanalan TES mukaisesti.

Jätä hakemuksesi pikaisesti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.