(Poistunut julkaisusta)

Sesonkityöntekijä pihahuollon tehtäviin (pikahaku)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme pika-aikataululla tekijää nimikkeellä

Sesonkityöntekijä pihahuollon tehtäviin (pikahaku)

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja itsenäiseen työhön kykenevä tekijä. Työtehtävät pitävät sisällään pihahuollon tehtäviä talven sesongin aikana, esimerkiksi lumen aurausta. Toivomme, että sinulla on koneajotaitoa sekä kokemusta auraamiseesta entuudestaan, jotta pääset suoraan kiinni työtehtäviin. Käytössä oleva työkone on Wille-merkkinen.

Hakijalla tulee olla voimassa olevat tieturva ja työturva kortit.

Työtehtävä on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Lähetä siis hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Sesonkityöntekijä pihahuollon tehtäviin (pikahaku). Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella info.tampere@temp-team.fi tai 0207414852.